Rada ohledně bluetooth na 2din rádiu

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
thunderstrike
Kontaktovat uživatele:

Rada ohledně bluetooth na 2din rádiu

#1 Příspěvek od thunderstrike »

Dobrý den.
Na aukru jsem vydražil neunkční 2Dinové rádio,které ovšem nemá na sobě jediý popisek ,pouze seriové číslo,nicméně rádio jsem opravil ale nastal problém s bluetooth,pokud se chci připojit s mobilem chce to po mě kód na páování,ten ovšem nemám a původní majitel taky,ne.Je nějaká šance ho zjistit? případně přenastavit? Dík

Na rádiu je pouze napsané 7´tft touch Bluetooth a DVD SD 4x60W , zmiňované výrobní číslo : DA 73571736073
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

A profláknutou klasiku snad všech BT HF jsi zkoušel? (0000).
jave

#3 Příspěvek od jave »

Kolega mel 1234, ale osobne se take priklanim spise k tem 4 nulam
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

A taky bych se pokusil zjistit, z jakého auta je to rádio vyndané - jestli náhodou nemá onen "učící se" kód a nebude po vyjmutí z původního auta hledat nejprve odezvu od palubní jednotky po CAN-bus - pak by se musel zjistit VIN původního auta a od výrobce i kód...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jave

#5 Příspěvek od jave »

EKKAR píše:A taky bych se pokusil zjistit, z jakého auta je to rádio vyndané - jestli náhodou nemá onen "učící se" kód a nebude po vyjmutí z původního auta hledat nejprve odezvu od palubní jednotky po CAN-bus - pak by se musel zjistit VIN původního auta a od výrobce i kód...

On nechce kod radia, ale jenom pro BT.
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

A v ziadnom aute to nebolo - je to nejaky cinsky zazrak. Chcelo by to manual, tam ten kod urcite bude.
kybl

#7 Příspěvek od kybl »

Pokud to bude klasika,tak je mu jedno,jaké číslo mu dáš.Pouze musíš na autorádiu a telefonu dát stejné.Tím je vlasně spáruješ.
Roman
thunderstrike
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od thunderstrike »

Je to nějaká čína,manuál bohužel nemám a asi ho ani neseženu...Zkoušel jsem všechny možné standartní kombinace,ale nic..Jinak kód se zadává pouze na telefonu,v rádiu je to napevno..Jinak originál to nebude takže vin je mi kničemu...Kdybych aspoň zjistil co je to za značku,ale jak říkám nic a tom naspané není...Když dám vyhledávání na rádiu tak mi to napíše pouze ,,Unlink´ ale telefon ho vidí...
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“