TV Samsung WS-32Z419P, chassis S63S - vn trafo
Moderátor: Moderátoři
TV Samsung WS-32Z419P, chassis S63S - vn trafo
měl bych dotaz k tv Samsung model WS-32Z419P. Z vn trafa se po zapnutí ozve dost silný chrčivý zvuk a po několika sekundách se tv sama vypne.Mám hodně velké podezření že je toto trafo vadné a někde to tam uvnitř probíjí.Je na něm označení FUH32V001B.
V případě že je trafo špatné,tak jestli se dá někde koupit nové.Televize není až tak stará a pokud by šla opravit,tak by to bylo super. Děkuji
http://www.avelmak.sk/index.php?pg=srch ... FUH32V001B
Po zavolaní Ti niekde objednajú...
Psal jsem do jedné firmy dotaz na toto trafo a odbověď byla,že tento typ trafa už není k dispozici,tak nevím,ale myslím že k dispozici je,jen je třeba trochu pohledat.Někde v polsku jsem to před chvilkou našel za 169zl.
Pár vn traf už se mi podařilo vyměnit a všechny tv zatím jedou,tady u tohoto trafa je o jeden nastavovací prvek víc,tak uvíme,asi to nechám raději servisu.Jenže smůla je ,že servis co jsme tu měli,tak je pár týdnů zrušený a nejbližší komu bych to svěřil je asi 40km.
cabernet:
H cívky jsou snad v pořádku,po odpojení v tom tříská úplně stejně
psal jsem do firmy Tipa a EZK a Tipa odpověděla že nejsou dostupné a EZK že je nemají,ale že mají spoustu jiných věcí,tak si tam můžu koupit něco jiného.Ale v tuto chvíli potřebuju to trafo,takže taková nabídka mně moc nezaujala.Telcomp myslím ještě opravuje a jednou tam měl známý jednu tv a za výměnu dvou elytů se cena blížila dvěma tisícům,tak nemám odvahu tam dát měnit vn trafo.Zkusím ještě Aswo snad to tam budou mít,jinak to nechám poslat z polska,tam jich mají dost.Známý tam jezdí dvakrát do týdne,tak by to tam mohl snad sehnat.
Killroy
Taky jsem psal do interservisu Liberec a zatím nic nepřišlo,tak uvidíme.U nich jsem objednával snímač do věže a přišel nějaký použitý a samozřejmě nešel,poslali obratem s omluvou nový a je to v pořádku.
To souhlasím že lidi napovídají všechno možné,vlastní zkušenost nemám,tak nemůžu za sebe Telcomp hodnotit,ale je to tak,někdy nad něčím sedím třeba půl dne a nakonec je to taková maličkost že nad tím pak jen mávnu rukou a za opravu si řeknu stovku a to bylo jen obyčejné rádio selena.U dnešních tv to bývá o něčem jiném
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Takže ostrost jsi nastavil,já osobně nastavuji pomocí TXT tam to je nejlíp rozeznat.Ug2 trimr nastavím do poloviny odporové dráhy před zapnutím,po zapnutí otáčím až se objeví zpětné běhy a točím zpět na hranici,kdy zmiznou pak ještě kousek uberu.Vyzkouším přepnout na AV a ve tmě nebo šeru kontroluji,zda nejsou viditelné zpětné běhy.