Kvalita ATX zdrojů do PC
Moderátor: Moderátoři
S tym Enermaxom by som si uz tiez tak isty nebol ... 430W enermax odisiel presne mesiac po zaruke mal 2x 8cm fan , nejake take features ze po vypnuti PC sa este tocili vetraky chvilu na dochladenie zdroja a dalsie dva enermaxy som stihol este v zaruke vyreklamovat jeden to vzdal po roku a druhy mal 1,5roka a vyhadzoval istice akonahle sa zapol vypinac na zdroji - rozobral som vsetky tri tie enermaxy a ani v jednom nebol na pohlad vyteceny ci nafuknuty kondenzator takze ja osobne do enermaxu uz nepojdem lebo su predrazeny a kupil som 4 kusy behom roka na sukromne ucely z toho tri kusy odisli a stvrty neviem kde skoncil a ani neviem ci este funguje .
Posledne cca. 4 roky som kupoval znacku Fortron a 350W s pasivnym PFC odisiel 3x pocas zaruky a to bol na PC kde bolo jednojadro a trapna 6200gs grafika
Aktualne mam doma v PC OCZ 600W @ FSP 700W zdroj a ten zatial bezproblemov ide cca. 1 rok ale bol to jeden z tych lacnejsich zdrojov s vysokym vykonom takze ked odide mesiac po zaruke nebude mi luto ho vyhodit do kosa prip. sa pokusit o opravu ajked opravovany zdroj by som si do svojho PC uz nedal najmä nie ked novy stoji 50 euro .
Seasonic nejaky 550W zostal mrtvy 2,5roka po zakupeni ale vzhladom k 3 rocnej zaruke vymeneny za uplne novy model takze fajn .
Budto na Slovensko dovazaju vsetci vyrobcovia same nepodarky a aj zdroj od kvalitneho vyrobcu je nakkt alebo neviem to co som napisal vsetko su len zdroje ktore som musel reklamovat prip. nahradit novymi samozrejme cca. 10 fortronov beha v mojich zostavach dodnes bez problemu ale proste to ze to vydrzi akurat zaruku a potom KO je svinstvo .A to ze dost vela tych Fortronov trpi problemom vysokofreq. piskania sa mi taktiez nepaci ale vzhladom k ich nekvalite suciastok sa necudujem napr. elyty capxon .
Taky 450W Delta zdroj sa da z Fujitsu z DE objednat za cca. 70 euro co je pomerne dost ale zato takemu zdroju by som veril ze je naozaj kvalitny .
Fortron velmi rad pouziva kondenzatory CapXon ktore su dost shitozne takz o Fortrone si taktiez myslim svoje ale aspon su tie zdroje za kvazi dobre ceny .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
MaTTo píše:S tym Enermaxom by som si uz tiez tak isty nebol ... 430W enermax odisiel presne mesiac po zaruke mal 2x 8cm fan , nejake take features ze po vypnuti PC sa este tocili vetraky chvilu na dochladenie zdroja a dalsie dva enermaxy som stihol este v zaruke vyreklamovat jeden to vzdal po roku a druhy mal 1,5roka a vyhadzoval istice akonahle sa zapol vypinac na zdroji - rozobral som vsetky tri tie enermaxy a ani v jednom nebol na pohlad vyteceny ci nafuknuty kondenzator takze ja osobne do enermaxu uz nepojdem lebo su predrazeny a kupil som 4 kusy behom roka na sukromne ucely z toho tri kusy odisli a stvrty neviem kde skoncil a ani neviem ci este funguje .
to boli pekne staré modely ja som písal o nových len pre info
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- czatlantis
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
fsp.jpg- typ zdroje
- (55.26 KiB) Staženo 121 x