Trochu v obráceném garde /kompresor/
Moderátor: Moderátoři
Trochu v obráceném garde /kompresor/
- kevin_mitnick
Kdyz jsem kdysi delal pokusy strikat obrobky ve sve firme, zjistil jsem, ze na byt jen trochu serioznejsi uziti se strikaci pistoli potrebujete vzduchojem nejmene 70 litru a kompresor schopny dat 200 litru/minuta. Jinak je to fakt jen trapeni. Kompresor z lednice ma nejakych 10 litru minuta. To by s normalni strikaci pistoli fakt bylo na tema 20 minut cekat, minutu strikat. lednicovy kompresor tak mozna s prihmourenym okem staci na nejakou malickou airbrush pistoli...
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
ceeert píše:salora píše:...když sekačku s pojezdem/motorovou/již lze v současné době koupit už od nějakých 5 litrů a to je nepochybně složitější nářadí než zmíněný kompresor.
... A jeste si k tomu zatocis kolem a dostaneš kameru, xbox, nebo nb
Před léty jsem si chtěl pořídit frézu na orání spolu s kultivátorem a sekačkou trávy.V tu dobu v telce probíhala reklama od Manfild-u s kolem "štěstí".Já pro toto moc uši neměl,ale žena dala na synové slova(ty mají větší váhu než moje).Syn stále mlel,že si "možná" vytočíme 100%
Od té doby na takovéto akce-chytáky mám svůj názor.
RE:
To:amarok cz
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
RE:
Jinak kompík z lednice nebrat - jak tady padlo, sice dává poměrně vysoký tlak (musí, kvůli zkapalnění chladiva), ale má přitom malý objemový výkon (taky má váleček jako náprstek) a přitom plive olej.
Kdo chce nebo potřebuje kompresor, může se podívat tady: http://www.orlik.cz/cs/produkty.aspx . Ceník zatím na webu není, ale jde tam zavolat. Když je můžou používat Tatrováci i na Dakaru, proč by se nedaly používat v dílně...
A kutilmile - nelituju tě