rozdíl mezi DVD mechanikami

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
traxxxdata

#16 Příspěvek od traxxxdata »

hafca píše:Jen pro zajímavost, popiš mi prosím jak instaluješ Windows bez mechaniky? Myslím tím legální, koupené na DVD nebo CD.

Jednoducho, http://www.pcforum.sk/instalacia-xp-vis ... 64700.html

Z akeho media instalujes nema nic spolocne s legalnostou win
hafca

#17 Příspěvek od hafca »

To rád věřím. Jen nevím, jak ty legálně koupené Windows dostanu na tu flešku, když se zatím prodávají na CD nebo DVD. Máš snad nějaký šamanský postup? Jestli ano, sem s tím, docela by se mi hodil. :D
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
p32

#18 Příspěvek od p32 »

hafca píše:p32
Tak v tom mám zase o trochu jasno nebo spíš guláš. Co je tedy lepší, klasický zápis nebo to LRJ?

Tak to LRJ je vlastně novinka a mělo by to být lepší právě v tom způsobu pálení. Sám jsem ještě neodzkoušel.
Poslední dobou kupuji jen LG nebo Samsung a řeším jen jediné - barvu podle skříně počítače.
K těm Verbatimkám - už jsem se setkal i z podvrhama a zjistila se pravda až ověřením výrobce.
traxxxdata

#19 Příspěvek od traxxxdata »

hafca píše:To rád věřím. Jen nevím, jak ty legálně koupené Windows dostanu na tu flešku, když se zatím prodávají na CD nebo DVD. Máš snad nějaký šamanský postup? Jestli ano, sem s tím, docela by se mi hodil. :D

Skus kliknut na ten odkaz v mojom poste :) Tam mas presne uvedeny postup ako :)
hafca

#20 Příspěvek od hafca »

Zjevně nechápeš o čem je řeč. Já nepotřebuji vědět jak instalovat z USB, to umím. Já od tebe chci jen jediné, jak dostanu do PC KOUPENOU instalačku Windows, která je na CD nebo DVD. Chci tedy vědět, jak to z té placky dostaneš na flešku, když nebudeš mít mechaniku. :roll:
Zopakuji to ještě jednou, bavíme se o LEGÁLNĚ koupených Windows, ne o těch, které máš odněkud stahnuté. Už jsi to pochopil?
keemo

#21 Příspěvek od keemo »

To ci mas instalacku stiahnutu z netu alebo kupenu je v tomto pripade uplne jedno (jedine v pripade OEM a VLK licencie je to rozdiel) podstatne je SERIOVE CISLO-to ktore zadavas pocas instalacie a pomocou neho aktivujes nainstalovany OS!A ked nemam mechaniku tak to je taky problem poprosit niekoho s mechanikou aby mi to podla toho postupu na ten kluc nacpal?!
hafca

#22 Příspěvek od hafca »

Pořád je to o tom, že tu mechaniku potřebuješ buď doma nebo u někoho. Jestli dělám instalace legálních Windows, tak je pro mě jednodušší použít mechnaniku v PC a neztrácet čas s vyráběním každé instalce. Navíc nevím, jak to chceš řešit s nálepkou, kterou musíš mít na PC. Tu z internetu stahneš těžko. A běhat za někým pokaždé s tím, že si u něj vypálím prezentaci, to už je úplně mimo. :lol:
Tím bych potřebu nebo nepotřebu mechaniky rád uzavřel.
Zvrhlo se to někam jinam, než jsem chtěl. Mě opravdu zajímají rozdíly v těch mechanikách, ne to jestli jí potřebuji nebo ne.
keemo

#23 Příspěvek od keemo »

Nalepka ta uz vobec trapit nemusi-tu ma mat kazdy u-ser uschovanu alebo nalepenu na bedni.Potreba a nepotreba je v mojom pripade bezpredmetna debata,komp pouzivam na prehravanie a pracu s multimediami-HTPC s trosku vyssim vykonom...Na kazdu instalaciu nepotrebujes vytvarat novy usb disk-bud mas Home alebo prof.Bezny uzivatel ma vacsinou home.Rozdiel medzi mechanikami ako takymi-ked su parametrami rovnake,zoberiem tu ktora je skladom alebo cenovo vyhodnejsia...
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“