rád bych si udělal řízené zalévání balkónu. Prodává se třeba nějaký vodovodní kohout, který by bylo možno řidit elektronicky ? Nebo mám něco s spíchnout doma
Zalévání balkónu
Moderátor: Moderátoři
Zalévání balkónu
rád bych si udělal řízené zalévání balkónu. Prodává se třeba nějaký vodovodní kohout, který by bylo možno řidit elektronicky ? Nebo mám něco s spíchnout doma
A kutilmile - nelituju tě
Re: Zalévání balkónu
martin555 píše:Dobrý den,
rád bych si udělal řízené zalévání balkónu. Prodává se třeba nějaký vodovodní kohout, který by bylo možno řidit elektronicky ? Nebo mám něco s spíchnout domaDěkuji za odpověď
Ideální jsou k tomu kapkovací hadice. A čerpadýlko. Speciálky prodávají i řídicí jednotky. Ty ale nejsou nejlevnější. Dej si do googla kapkovací závlaha.
čtu první příspěvek o tom solenoidu... tak začnu plánovat návštěvu sběrnýho dvora. druhý příspěvek to vyvrací a poslední... no, nevíte někdo o té multiženskej ?
Vogon píše:Taky asi nevíš co chceš.
Nejdříve kohout, pak solenoid pak studna a najednou čerpadlo.
Čerpadlo s výtlakem ze studny do patra.
Jo, a já jsem tučňák císařský.
Promiň Vogone, já to nemyslel špatně. S elektrotechnikou začínám prvním rokem a co je Solenoid sem se dozvěděl až na základě této diskuze
Solenoid na tlakovou vodu bych se bál použít bez dozoru, na druhou stranu normálně zapomínám zavírat pračkovej kohoutek v koupelně