Koncový spínač

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
naj

Koncový spínač

#1 Příspěvek od naj »

Zdravím. V origo motorku centrálního zamykání Felicie bez DO je použit koncový spínač s označením DM-03,3A,125V AC. Na internetu nemohu najít tento typ v nabídce našich obchodů. Je možná náhrada za podobný typ v dnešním sortimentu výrobků? Felina je již 13 let stará a možná mohlo dojít ještě při dobíhání výroby k použití jiného typu nebo je dnes používá výrobce centrálu.
BOBOBO

#2 Příspěvek od BOBOBO »

Nemáš lepší navštívit vrakoviště a jen přehodit jednotku .
naj

#3 Příspěvek od naj »

BOBOBO píše:Nemáš lepší navštívit vrakoviště a jen přehodit jednotku .
Před několika týdny jsem řešil podobný problém se zapalovací lištou a dopadlo to taky tak.Vyřešilo to vrakoviště,protože sehnat nové ,,spínací tranzistory'' z USA nebo Anglie by vyšly cenově minimálně na 50% nové lišty.Staří mistři mě vždy učily ,,nevyměňovat,ale opravovat''!! a při svém věku blížícím se důchodu,se mě jaksi nechce slevovat z ,,tradice'' vštěpované v učňovských dobách.Bohužel svět /alespoň v naším fatrlandě/ jde jinou cestou a navíc v mém okolí těch vrakáčů je poskrovnu.Pokud nedostanu typ na náhradu mikrospínače a nebude to zase USA a pod. dopadne to asi stejně-vrakáč to jistí!
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

A dej si pozor , jen z předních dveří , u levné fabky jen u řidiče .
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od otakarv »

Ještě že tu máme ta vrakoviště(pro nás chudobnější :wink: ).V obchodech je sice"halda" zboží,ale když člověk potřebuje nějakou prkotinu,tak aby skoro koupil celé auto. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Součástky“