Další věc - je tam motor dCi - se systémem vstřikování Common Rail druhé generace... Motor není tak tichý jak by měl být - je to spíše tichý traktor... Nevíte jestli by stačilo začít lít do nádrže nějaká aditiva anebo něco k pročištění trysek. Na kámošově peugeotu 406 2.0 HDI - měl najeto 160 000 km a motor byl tichunkej - lil tam to aditivum... Případně jestli jen pozměnit předvstřik - třeba pomocí napíchnutí na počítač. Jen mne neukamenujte autum sice rozumím ale ne zase tak dokonale
Renault Laguna 1.9 dCi
Moderátor: Moderátoři
- tatramacek
Renault Laguna 1.9 dCi
Další věc - je tam motor dCi - se systémem vstřikování Common Rail druhé generace... Motor není tak tichý jak by měl být - je to spíše tichý traktor... Nevíte jestli by stačilo začít lít do nádrže nějaká aditiva anebo něco k pročištění trysek. Na kámošově peugeotu 406 2.0 HDI - měl najeto 160 000 km a motor byl tichunkej - lil tam to aditivum... Případně jestli jen pozměnit předvstřik - třeba pomocí napíchnutí na počítač. Jen mne neukamenujte autum sice rozumím ale ne zase tak dokonale
Vyssiu hlucnost motora a tvrdy chod by som nepripisoval palivu, skor to moze sposobovat zle nastaveny predvstrek, ale rovnako mozu robit kraval aj ventily pri nefungujucom vymedzovani vole. Moznosti je vela, takze najlepsie bude pozret odbornejsie forum.
- tatramacek
tatramacek píše:ahoj díky a ty vstřiky udělat na stolici anebo se stačí nastavit předvstřik - jak to funguje
Ja je u kamose v autodilne vyndal a odvezl do Sobeslavi do diesel servisu. Tam je na stolici zmerili a rekli, ze 2 spatne rozprasuji. Tudiz jsem koupil nove jehly a oni dodali nove podlozky a nastavili je. Kdyz mi rekli ze vsechny 4 budou za 3500 bez papiru tak jsem nechal udelat vsechny a max spokojenost. Sla dolu i spotreba. Hlavne s pustenou klimatizaci
- tatramacek
- tatramacek
- tatramacek
- tatramacek
A kutilmile - nelituju tě
- tatramacek
A kutilmile - nelituju tě