Fabie, co je to za součástku, už se ví,ale kde ji sehnat?
Moderátor: Moderátoři
Z katalogu, který tu dal Altan je to ten z obr. V2.1
Teď už jen zjistit, přes koho to nakoupit?
- Přílohy
-
PIHER.pdf- Potenciometr
- (135.33 KiB) Staženo 193 x
Inak ja som klapku prerobil a poloha natocenia je snimana opticky....taka mala uprava manualnej regulacie
Jenda_KL píše:OT
To je nějaká novodobá vymoženst strkat tyle sračkózní potenciometry do regulačních armatur??? Nevím nic o této klapce, ale v servech od Belima, Remaku atd. je měnim furt někde. A tam nejsou ani cermetový. Proč už tam dávno nedávaj halku a magnet?
Proste klasicke kurvitko. I cena v autorizaku tomu napovida...a i kdyz ty nehorazny prachy u nich nechas, tak za cas jsi tam znovu.
kokun píše:Tak už je jasné, že je to výrobek PIHER.
Z katalogu, který tu dal Altan je to ten z obr. V2.1![]()
Teď už jen zjistit, přes koho to nakoupit?
Ano, tohle vypada hodne podobne
Atlan píše:
Teoreticky prestriekat niecim na potaky a zalozit spat ono by to chvilku mohlo ist ALE pristup a montaz tento postup silne nepodporuje
Inak ja som klapku prerobil a poloha natocenia je snimana opticky....taka mala uprava manualnej regulacieMomentllne je v nabvrhu verzia2
Presne tak, nehodlam to rozdelavat znovu. Ted jezdim jenom v hromade dratu a palubku tam nevratim, dokud to nebudu mit vyreseny
- ace_ventura
- ace_ventura