Potisk čelního panelu přístroje
Moderátor: Moderátoři
Potisk čelního panelu přístroje
Jenomže-jak to dostat na panel. Já si nejdřív hotový návrh vytisknu na papír a ten použiju jako vrtací šablonu. Zároveň návrh odešlu e-mailem do jednoho kopírovacího centra, kde mi ho vytisknou na speciální průhlednou fólii, která se na panel nalepí. Nevypadá to nejhůř (pokud tedy nezůstanou pod fólií bublinky vzduchu)-ALE NENÍ TO ONO. Do největší dostupné skříňky jsem si před časem postavil stereo zesilovač se dvěma EL84 (po doplnění větrací mřížky na horní kryt). I tak se po dvou letech častého provozu fólie vlivem tepla odlepuje.
MNOHEM LEPŠÍ BY BYLO POTISKNOUT PŘÍMO TEN PANEL. Zajímalo by mě jak tohle řešíte vy, event. tip na nějakou firmu, která má potřebné vybavení na potisk panelu, nejlépe v Plzni nebo v Praze.
Dřevěný panel se mi podařilo vyrobit potiskem dýhy v ink. tiskárně s přímým průchodem papíru (kartonu). Pak opatrně stříknout lakem. Dýha se může nalepit na libovolný materiál chemoprenem.
Leštěný mosazný panel se dá opatřit leptanými nápisy stejnou technologií jako dps s fotorezistem.