Prosba o radu.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BIPOLAR

Prosba o radu.

#1 Příspěvek od BIPOLAR »

Zdravím.

Již asi týden se mi místo IDNES objevilo v políčku panelu "htt://www.idnes.cz" a kdykoliv na něj kliknu, tak se objeví jen v levém horním rohu "Bad Reguest" místo portálu IDNES. Můžete mi někdo poradit co s tím - používám Mozillu Firefox. Pokud použiju Explorer, který používá má žena, tak tam je to OK. Díky.

Na počítači se stále jen učím :cry: .
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
EKKAR

Re: Prosba o radu.

#2 Příspěvek od EKKAR »

BIPOLAR píše:Zdravím. Již asi týden se mi místo IDNES objevilo v políčku panelu "htt://www.idnes.cz" a kdykoliv na něj kliknu, tak se objeví jen v levém horním rohu "Bad Reguest" místo portálu IDNES. ....
Protože ten správný odkaz je : http://www.idnes.cz/ - když se dobře podíváš, v tom Tvém chybí písmenko "p" - je to označení hypertextového komunikačního PROTOKOLU - a to "p" je právě zkrácené slovo "protokol"... Troufám si tvrdit, že se někdo při zadávání adresy uklepnul - jsme jenom lidi.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
BIPOLAR

#3 Příspěvek od BIPOLAR »

Tak to "p" jsem zapoměl připsat já v tomto dotazu :oops: . Sorry, lomítko za"z" také.
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

A ten link v mém příspěvku Ti funguje nebo taky vyhazuje Error? Já ho totiž zkopíroval přímo z adresního řádku své Opery...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
BIPOLAR

#5 Příspěvek od BIPOLAR »

Jakmile na něj kliknu, tak se objeví "Bad Reguest".
Davidsev

#6 Příspěvek od Davidsev »

Zkus to bez www
Eletrika je sviňa, kope a neni vidět :hool:
BIPOLAR

#7 Příspěvek od BIPOLAR »

Pořád to samé.
Hill
Administrátor

#8 Příspěvek od Hill »

Klikáš na ten správný link?
http://www.idnes.cz/
Mně to normálně chodí ve Firefoxu, Exploreru i v Opeře.
Máš zřejmě chybu v popisu položky v záložkách (oblíbených).
Klikni na ten link tady, jestli ti to půjde.
No, a když ne, přeinstaluj Mozillu.
jandu

#9 Příspěvek od jandu »

Neskúsil si namiesto klikania na link prepísať ho nanovo? Skús to!
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
BIPOLAR

#10 Příspěvek od BIPOLAR »

Hill + EKKAR - jakmile kliknu na link, tak se objeví ono nehezké slovíčko.

Pokusím se přeinstalovat, ale nevím jestli neztratím nějaké pro mne důležité, věci.
masar

#11 Příspěvek od masar »

Na jednom fóru jsem našel:
Tak jsem to vyřešil, stačilo vymazat všechny důvěryhodná data,nechal jsem si uložené jen hesla jinak všechno vymazat a už to šlape jak má...Nástroje-Vymazat důvěryhodná data,tak snad to pomůže i ostatním....
:wink:
BIPOLAR

#12 Příspěvek od BIPOLAR »

Při odfajfkování cookies, se server iDNES otevře, ale zase se nemohu přihlásit :cry: .
masar

#13 Příspěvek od masar »

Cookies (také nepěkné slovíčko) musíš mít povolené právě kvůli přihlášení.
Ale je třeba zřejmě vymazat všechny staré cookies (podle předchozího příspěvku).
Obrázek
Asi bych zatrhl políčko "Při ukončení aplikace Firefox vymazat důvěrná data"

A také smazat cookies takto:
Obrázek
EKKAR

#14 Příspěvek od EKKAR »

A v Opeře se cookies ("šušeňky") mažou ještě jednodušeji - kliká se postupně na "Nástroje" - "Pokročilé" - "Cookies" - a v otevřeném seznamovém okně se vybírá stránka, jejíž "šušeňky" se mají vymazat - a nahoře po pravé straně vedle toho seznamu je takové příhodné tlačítko "Smazat"...
Naposledy upravil(a) EKKAR dne 05 čer 2010, 17:17, celkem upraveno 1 x.
Andrea

#15 Příspěvek od Andrea »

EKKAR píše:A v Opeře se cookies ("šušeňky") mažou ještě jednodušeji - kliká se postupně na "Nástroje" - "Pokročilé" - "Cookies" - a v otevřeném seznamovém okně se vybírá stránka, jejíž "šušeňky" se mají vymazat - a nahoře po pravé straně vedle toho seznamu je takové příhodné tlačítko "Smazat"...

A jak najednou smazat všechny víš?
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“