Dobrý den mám na opravu domací kino phillips LX3000D,a to s tím to problémem,že nejde zvuk.Zvuk nejde ani přes scart či cinche,koncové io obvody se zdají být v pohodě ,pač když se přepíná mezi aux rádiem apod tak v nich trošičku lupne,nenašel by se někdo kdo má schéma???moc díky
Neprezradíš, čo tomu bolo? Mám ten istý problém, možno je to to samé.
Kedy hrá, kedy nie. Studiny som prespájkoval (čo som našiel). Keď ide, tak drží i pri poklepoch. Keď nie, niekedy nabehhe s hlasitým lupnutím, niekedy nie.
Už jsem to rozběhnul- vadná jedna zenerka,díky moc za pomoc uživateli ,,medialni zdenek=sexbond007=slavecek´´ pomohl mi se v tom hnout ,ještě jednou díky tobě a samo i všem za rady díkes
U mňa je v ťahu fuseresistor R901 a ďalej ešte neviem. Keď ho premostím takým istým (len nižšej watáže), napätie nabehne, ale ešte nie na ZD404, ani na R467. Pokračovanie cez deň.
Blbol internet, vlastne len modem, bolo ho treba reštartnúť a potom som tu na to zabudol. Je to opravené, okrem toho poistkového odporu bola prerušená cestička -12V k odporu a Zenerke na tých -7,4V či koľko, nechce sa mi to už pozerať.