Fabia combi
Moderátor: Moderátoři
Fabia combi
V servisu se semnou nechtěj bavit a literatůra která vyšla je nepravdivá.
Jinak mohu poskytnout knihu cose týče všeho kolem Feldy .
VÁŽNĚ:E-meil mco.@centrum.cz aahojky
Dá sa takýto veľký súbor (700 MB) vôbec dostať na upload? Ak niekto vie ako prosím o radu. Súbor so schémami má tak 60MB. Ak by sa nedalo nahrať všetko.
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Hurvo píše:Prepáč. Nejde mi to tam dať, asi preto ako písal miroja vyššie, má to 50MB a to iba schéma. ..... Súbor so schémami má tak 60MB. Ak by sa nedalo nahrať všetko.
Můžeš se zaregistrovat třeba na http://www.nahraj.cz a nahraješ tam až 100MB soubor. Nebo můžeš využít nějaký zahraniční filehosting. Je jich hodně.
Kód: Vybrat vše
Nahraj.cz je web, který slouží pro nahrávání obrázků a dalších souborů. Můžete si zde velmi rychle nahrát Váš soubor na náš web a publikovat jej na jiném.
K Vašim obrázkům systém automaticky vytvoří náhled, který můžete umístit na svoje stránky nebo na fórum.
Nahrání souboru se provádí formulářem na této stránce nahoře.
Stačí pouze vybrat na disku soubor, který chcete nahrát a kliknout na tlačítko Nahraj.
Maximální velikost přidávaných souborů je:
Pro anonymní:
----------------
Obrázky (jpg,gif,png): 1.5 MB
Ostatní: 3 MB
Pro přihlášené:
-----------------
Obrázky (jpg,gif,png): 1.5 MB
Ostatní: 100 MB
Hurvo píše:Prepáč. Nejde mi to tam dať, asi preto ako písal miroja vyššie, má to 50MB a to iba schéma. K tomu je ešte obsah, montážne miesta, systém. Celé to má skoro 700MB samozrejme aj s časťami karoséria, motor, nápravy, brzdy atd. Mám to vo formáte PDF a teraz pracujem na tlači, aby som to mal ako knihu. Sú tam spomínané modely do roku výroby 2002. Ja by som potreboval doplnenie ešte k tomuto čo mám. Je tam systematicky napísané, ktoré strany sa majú meniť podľa roku výroby.
Dá sa takýto veľký súbor (700 MB) vôbec dostať na upload? Ak niekto vie ako prosím o radu. Súbor so schémami má tak 60MB. Ak by sa nedalo nahrať všetko.
Takze je to klasicka dielenska prirucka na fabiu. Je ich na nete vela.
Daj to na Rapid a mas to.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy