dostal som toto video, bolo funkčne ale celý život jeho bezudrzbovej prevadzky sa na nom podpísalo, vykonal som kompletne očistenie a znovu namazanie mechaniky, teraz ide ako po masle - hladko a ticho.
problem je ale že pri zaradení PLAY zíde skelet drziaku NOVEJ pritlačnej kladky dole po šneku a pritlačí sa o osku capstanu, paska sa začne posuvat ale jej spodný okraj sa začne mierne krčiť o vodiací stlpik, u iných videí sa da tento stlpik vyškovo nastaviť ale u tohoto nie, ani na iných miestach za pritlačnou kladkou kde su ešte dva vodiace "tyčky" sa to nedá skorigovať, do nastavenia ľavej brzdy som nešahal, ak ju jemne uvolnim nič sa s polohou pasku nedeje jedine sa rozhodí obraz co je normalne, neviem ani či by to mohol spôsobovať nadmerný tah navijacieho trnu, ale pravý unašač je pohananý cesz spojku a remienok od capstanu, iba dodávam že neviem ako to zregulovať a tato chyba sa prejavovala jak pred výmenou pritlačnej kladky tak aj po nej. otočenie pritlačnej kladky na oske nemá na to vpliv aspon tu nie- odskušané. v plastovom skelete kde je zakončený vrchol osky capstanu je nejaká otočný nastavovací prvok pre krízový srubovak no nedá sa s nim ani pohnut, ale neverím ze by mal na to vpliv.
na čo by som sa mal ešte zamerať ?
Ďakujem za cenne rady.
prikladám aj foto
Uploaded with ImageShack.us