pokousala mne hoblovka
Moderátor: Moderátoři
O chybějících částech těla existují i vtipy ale při nich úsměv mrzne na rtech.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Kámošovi takhle chybí jeden článek na ukazováčku - vždycky, když objednává 5 piv, donesou mu jedno malý.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jednou mi univerzála rafla špony a vytahla je z vany a našlehalo mi to xicht.Moc příjemný
Vogon píše:...
S jednou výjimkou: soustružníci, kováři, obecně vzato lidi co dělají s kovem jsou většinou vcelku; spíše by se dalo říct, že jim toho chybí daleko méně než ostatním řemeslníkům....
hm, a už ti někdy prolétl okolo hlavy klíč na utahování soustruhu zapomenutý ve sklíčidle ?...
nebo se velká flexa zachytila o tričko a sama se přitáhla k bříšku...
No kluci nedá se nic dělat,můžeme mít teoreticky našprtané jakékoliv předpisy o bezpečnosti,ale stejně to nepomůže.
Článkům prstů zdar,zdar,zdar. Nebo papa?
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Jo,chvilka nepozornosti a máš prsty v prdeli.jandu píše:Je teda jasné, čo majú spoločné hoblovačka a toaletný papier.
Jen tak mimochodem,manželka trvá na tom,aby stroj šel z domu,taktéž starší dcera.Asi ji prodám,tu hoblovku.Nemáte někdo zájem?
Nemám zájem o korekci pravopisu.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Jindy se mi zase v ruční vrtačce zlomil 3 mm vrták. Dost jsem na to tlačil. Proletělo mi to těsně kolem oka a skončilo na druhé straně místnosti.
Jinak já znám šedesátníka, který dělá se dřevem celý život a nic mu nechybí... ťuk ťuk