pobláznené Video Panasonic NV-SJ422EE

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
juca

#16 Příspěvek od juca »

jgulka píše:ešte doplním , v menu nemám sprístupnené Ladení , .... Nastavení času nahravani sa po zadaní hodín sprístupní.

Mas ho asi prepnute na AV vstup, a nezabudni na normu.
juca
jgulka

#17 Příspěvek od jgulka »

ešte jedno upresnenie , podmenu Ladenie preberá programy s TV ( ak je vybaveý funkciu Q-Link alebo podobnou ) , po obnovení firemných nastavení som sa dostal aj tam.

Čo sa týka normy , Pal / Mesecam / Auto , skúšal som - nepomohlo.

Scartky mám originál 21 vodičové.

Po zapnutí Play sa TV prepne do AV režimu ( obraz ako keby chcel na moment nabehnuť , nabehne aj zvuk , ale obraz je : ( viď príloha ) , nie to zrnenie ako som uviedol minule ( prepáčte ).

Po pripojení na LCD TV v obyvke - hláška "žiaden signál" !

Snímacia hlave je ( VJB00Y11 ) , ale neviem ju premerať. Skôr to bude rušenie video signálu , možno chyba pri spracovaní video signálu .

obraz v prílohe možno pomôže , a ešte sa dopracujeme k zdárnemu koncu. Vďaka
Přílohy
Panasonic menu.jpg
tie priečne pásy v skutočnosti nie sú , neviem prečo vznikli , ale je to fotené mobilom potme.
(76.87 KiB) Staženo 88 x
Panasonic obraz.jpg
(83.03 KiB) Staženo 83 x
rnbw

#18 Příspěvek od rnbw »

Skus vycistit tu hlavu.
jgulka

#19 Příspěvek od jgulka »

stačí ALPA ?
rnbw

#20 Příspěvek od rnbw »

Najdi si tu cistenie hlavy - pozor, da sa lahko znicit.
jgulka

#21 Příspěvek od jgulka »

no tak som si pod lupou pozrel video hlavy ( štrbiny na rotačnom bubne ) , kde som čakal niečo ako niekoľko závitov cievky ( ktoré snímaju záznam ) ,
nemôžem zaslať foto , ale je tam niečo nepravidelné ( akoby pochrchvané , nepravidelné ).

je to poškodené , môže to vydrať páska ?

časovo dozadu , po nabehnutí zdroja ( cca. 10 dní dozadu ) , som testoval zdroj , funkčnosť , samozrejme "obraz" nebol , v piatok som hlavu mierne vyčistil Alpou , zasa "obraz" nebol , dnes som sa pustil do čistenia hlavy ( 60 percentným lekárskym liehom - handrička bola nezašpinená ) , obraz ako predtým , až potom lupa a pohľad na štrbiny ...

pýtam sa koľko asi stojí nová hlava ? avelmak ju má bez ceny , na objednávku do 9 dní ...

mohol ju poškodiť lieh ? resp. obraz mal ale nabehnúť už po oprave zdroja , nie ...

vďaka ...
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “