A4tech X-750BF nejede kurzor

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
oldaTTT

A4tech X-750BF nejede kurzor

#1 Příspěvek od oldaTTT »

Zdravím,
potřeboval bych poradit. Stal se mi menší problém a to že mi přesně měsíc po skončení záruky přestala fungovat myška a chtěl bych ji opravit.

Stalo se to zničeho nic, po zapnutí počítače zkouším hýbat s myší a kurzor se nehýbe. Tlačítka a kolečko normálně fungujou, kabel jsem měřil a je OK. Všiml jsem si, že laser svítí (nevím jestli to znamená i jeho funkčnost).
Přikládám fotku "střev".
Předem děkuji za jakoukoliv reakci.

Obrázek Obrázek
Atlan

#2 Příspěvek od Atlan »

Ako to vidim ja ...spotrebny material, presne vypocitany k dokonalosti po...sa to v pravy cas...
MaTTo

#3 Příspěvek od MaTTo »

suhlasim, je to spotrebak , svojho casu ked som robil servis odpadu z produkcie MSI tak k notebookom davali tieto mouse samozrejme s logom MSI ale naspodku uz stitok X-750BF a vyhadzovalo sa toho do smeti na kvanta pocas zaruky sa to menilo ani naspet to nechceli a pokusal som sa ich zopar opravovat aj riesit ale k nicomu som nedospel ziadna sa neprebrala k zivotu ajked 75% zavad bolo takych ze myska asi 2-3 hodiny chodila normalne zrazu prestal sa hybat kurzor ale tlacitka na myske reagovali a zbytok mysiek bol vadny totalne ani po vymene kablu neobzivli len svietila tam ta farebna ledka a konec
Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Ked sa s tym chces pohrat, tak osciloskopom premeraj, ci kmita ten rezonator.
Duvsan

#5 Příspěvek od Duvsan »

Snažím sa hádať, čo môže byť dôvodom odchodu tých myšiek. Ak u 75% prípadov tlačítka fungovali, len nechodil kurzor, to ukazuje na podsvietenie (či laser). Dlho teda nevydržal. Čo asi tie ostatné kúsky? Šmejdácké kondy, zblbol softvér, nejaké kurvítko?
MaTTo

#6 Příspěvek od MaTTo »

tak ostatne mali zle kabliky prip. nejake tlacitko neslo ale slo to rovno do smeti nebol cas to riesit predsalen spotrebak je to a opravovat to nikdo nechcel ani vyrobca to nechcel naspet ...
Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
oldaTTT

#7 Příspěvek od oldaTTT »

Díky všem za reakci. Škoda, jinak to byla super myš...
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“