ahojte, chcem sa spytat ako zaskrtat poistky cez ponyprog aby som mal internal oscilator na 8 mhz ? Nechcem to skusat sam lebo raz som us takto poslal jeden mcu do srotu. Teraz to mam defaultne nastavene od vyrobcu ako je na obrazku.
To co máš na tom obrázku není nastavení z výroby, to si ho musíš z toho čipu nejdřív načíst. Až ho budeš mít načtený, tak přehodíš fajfku z CKSEL2 na CKSEL0 a máš 8MHz.
ahoj ..us mi to ide vsetko ..displej som inicializoval ..len sa este trapim s funkciou vypisu znakov a retazcov atd ..ja som fakt len zaciatocnik ...a jj ten jtag som vypol este pred tym ako si mi povedal ..lebo mi to hadzalo log 1 na port ..a to potom vadilo celemu procesu inicializacie ...zatial setkym za ochotu dakujem ..ale ak vam to nebude vadit ..este ma asi uvidite ...sam si neporadim
no jasne sorry, ja akosi niesom zvyknuty na zeny programatorky alebo elktrotechnicky ...tym nezne pohlavie urcite nechcem podcenit...ani urazit... a na meno som sa len tak letmo pozrel ..este raz ...prepac Andrea