Evolve Blade

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kybl

Evolve Blade

#1 Příspěvek od kybl »

Nevlastní prosím někdo tento HDD přehrávač?Měl bych dotaz ohledně přehrávání ISO souboru DTS 5.1.
Roman
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Romane, zkus prolouskat tohle vlákno: http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?f=1707&t=1095235 , myslím, že se dovíš vše potřebné...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
kybl

#3 Příspěvek od kybl »

JJ,díky za tip.To bylo první,kde jsem hledal.Ono je toho více.Ale musím se tím asi prokousat sám.Největší problém je telnet o kterém absolutně nic nevím... :?
K tomu souboru ISO.Mám soubor NRG,je to vytvořeno v neru,převedu to na ISO a ten krám neví co s tím.Je to právě zvukový soubor DTS 5.1.
A zrovna Scorpions-Moments of glory... :)
Roman
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Já Evolve nemám, takže bohužel musím odkazovat - ale myslím, že tam někdo poradí. Jinak možná pomůžou na sousedním "sesterském" fóru o počítačích - http://forum.zive.cz/ .
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
taz

#5 Příspěvek od taz »

ISO je komprimovaný image disku nebo cd nebo dvd, musíš nejprve třeba v neru z něho udělat ten diska a ten pak přehrát
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

A třeba VLC player v PC naprosto normálně ISO přehraje - jako by byl v mechanice fyzicky přítomný CD/DVD disk...
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “