Poradte - kvalita a spolahlivost TV - akú značku kúpiť ?

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
MilanCZ

#16 Příspěvek od MilanCZ »

hafca píše:... Z LCD bych se asi koukl na Sharp, už proto, že nabízí záruku 3 roky a na LCD slušný obraz za rozumné peníze. Kdyby plasma, pak opravdu Panasonic. Tyhle dvě varianty mám možnost posoudit na vlastní oči, proto tenhle výběr...

Plně souhlasím, navíc u toho Sharpu, je to jediný čistý Japonec :wink:
Mám 2 Sharpy, jeden FullHD s příijmem FullHD ze satelitu a druhý HD Ready na pozemní příjem. Rozdíl samozřejmě viditelný, ale obojí slušně sledovatelné. Plazmu má známý, Panasonic a moc se mi nezamlouvá, obraz nic moc. Do plasmy bych osobně nešel..
hafca

#17 Příspěvek od hafca »

Já to sice mám obráceně, ale to je věc názoru.
Spíš by mě zajímalo, kde je tazatel. Podnětů se tady objevilo dost na to, aby se k tomu taky trochu vyjádřil. Teda jestli ho z toho co četl netrefil šlak. :lol:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
rezis

#18 Příspěvek od rezis »

Pokud se mě někdo zeptá jakou nebo co osobně tak. " zajdi si do obchodu a kup si která se ti líbí, a půjde ti k nábytku"
Ono co člověk to unikát, a co se líbí jednomu se druhému líbit nemusí.
Internet - metla lidstva
tulko

#19 Příspěvek od tulko »

hafca píše:
PLV píše:S tou plazmou Panasonic souhlasím ale pokud jsem dobře četl, tak tulko chtěl úhlopříčku 66cm a tam jaksi plazma není k dispozici. :D Já osobně v dnešní době a v dnešním stavu techniky, bych jako televizi koupil jedině plazmu. :lol:

Já to bral tak, že kupovat takovou malou v době kdy velká je cenově dostupná je trochu úlet. Snad jedině kdyby byl hodně limitován místem. Taky jsem měl 55cm a koupil jsem si 42", protože jsem chtěl větší. Dnes, když na tu starou občas koukám z postele, říkám si jak jsem na ní mohl koukat. Na té velké vidím to, co na malé vůbec nebylo. :D Ale je to věc názoru, někomu opravdu stačí malá.

Som obmedzený priestorovo, tak preto 26" TV.
hafca

#20 Příspěvek od hafca »

Zvaž, jestli se to nedá nějak řešit. Taky jsem stál před podobnou volbou. Nakonec se přestavěl nábytek a nelituji toho.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Jonapo

#21 Příspěvek od Jonapo »

ja som v nedávnej dobe riešil nákup televízora pre jedného mojého známeho, a vsadil som na Sony síce cenove dosť drahý
ale maximálna spokojnosť aj v porovnaní s LG,Samsung,Panasonic,
akurát jedna poznámka,nedal sa tento model zohnať ani u výrobcu a bolo
mi povedané,že slovensko ani česko nie sú pre značku Sony zaujímavý
trh preto konkrétny model na objednávku s dobou dodania min 21dní.
Inak s touto značkou mám dlhodobo veľmi dobré skúsenosti čo sa týka tech.
parametrov, ja tie ktoré udáva výrobca tam vidím alebo aj meraním ich dokážem zmerať,čo u iných značiek okrem Panasonikov, Sharp a Phlips
sa povedať nedá,servis tiž OK.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“