zmoklý notebook
Moderátor: Moderátoři
zmoklý notebook
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
u moji zeny ntb acer jsou 3 kurvitka za sebou. dve uz jsou zdarne proklemovany a zatim drzi . uz pres druhy rok...
Choose píše:doporucoval bych vrstvu bezbarveho laku...
Takže všechnu vlhkost uzavřeš pod tu tvou vrstvu a necháš ji tam hezky pracovat. Neuvěřitelný co dokáže lidová tvořivost vymyslet za ještě neuvěřitelnější ptákoviny.
Zrovna teď koupu noťas prolitej mlíkem. Vypadá to že ty srajdy co se prodávají jako "mlíko" jsou šetrné k elektronice a přístroj to přežije.
Klávesnici jsem propláchl vodou a už ji suším intenzivně féném asi třetí den a furt má můstky. Takže ať se ti to zdá suchý jak chceš nikdy to není dost suchý.
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Vogon - proč nevysoušíš zbytky vody chemicky - tedy nějakým neagresivním nepolárním rozpouštědlem, jako jsou líh nebo izopropanol? Pak stačí ofoukat vzduchem a deska je suchá jak Atacama...
tak jsem to udělal, na rez jsem použil slabý roztok inhibitoru...a zdá se že to pojede...díky všem. Jem mě sere že to poslaly do Aceru na záruční opravu. Tam to odmítly uznat a tím pádem i když NB nic není prý je po záruce a basta....