Robot Bosch - Vas nazor

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
tatramacek

Robot Bosch - Vas nazor

#1 Příspěvek od tatramacek »

Mati bude mit v patek narozky tak jsem ji chtel udelat radost a koupit ji:
http://www.nakupka.cz/vyrobek/kuchynsky ... mum-46-r1/
Chci se zeptat,jakou zkusenost s temito roboty mate,pripadne jak je dostupny servis... Mam jej koupit nebo se mam poohlidnout po necem jinem. Diky :)
pepito

#2 Příspěvek od pepito »

Za ty peníze je to určitě dobrá volba. Lze dokoupit spoustu příslušenství. S díly problém nebude, pokud nejsou skladem v ČR, tak z Německa tu bývají do týdne.
Jancis1

#3 Příspěvek od Jancis1 »

My ho máme doma asi už deviaty rok a žiadny problém. Nie je to samozrejme presne tento, ten náš má slabší motor, ale konštrukčne úplne rovnaký. So servisom neviem ako to je, zatial sme ho nepotrebovali :) .
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Přestože je na něm veliký nápis BOSCH , tak bych před zaplacením hledal ceduli made in . I Duracell je dnes i z china .
bu2520

#5 Příspěvek od bu2520 »

jen jako kuriozita, řízení otáček tam hlídá procesor :-) , už jsem jich měl několik na opravu. odchází tam rezonátor :-)
tatramacek

#6 Příspěvek od tatramacek »

nestrašme mne.. :lol:
BOBOBO

#7 Příspěvek od BOBOBO »

Dnes jen těžko seženeš něco bez kurvítka . Známý koupil řetězovku BOSCH a když ji rozdělal neb odešla , tak na něj udělal kuk motor china ....
hafca

#8 Příspěvek od hafca »

Koupili jsme ho nedávno. Sice model MUM4780, ale zatím dobrý. Bytelností sice na starou ETU 022 nemá, ale snad chvíli vydrží. Je k tomu hodně příslušenství už v základu a zbytek se dá dokoupit. Záleží na tom, co od toho budeš chtít. Ten MUM 4780 má v základu docela slušnou výbavu a má i o něco málo silnější motor. Jde o to, abys za případné doplňky nezaplatil ve finále víc než kdybys to koupil rovnou v sadě.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
kejki

#9 Příspěvek od kejki »

Ten Bifinet, nově Silvercrest, který byl do minulého týdne v nabídce německého Lidlu vypadá úúúúplně jinak - http://www.ciao.es/opinion_images_view. ... Id/1587427
hafca

#10 Příspěvek od hafca »

Můžu se zeptat jak souvisí Bifinet s Boschem?
kejki

#11 Příspěvek od kejki »

Kliknul jsi na obrázek? Mně to přijde stejné. Otočné rameno, mixér, atd.
hafca

#12 Příspěvek od hafca »

Stejně vypadají i další roboty od jiných firem. Podle obrázku a navíc mizerného se nedá určit nic a kvalita už vůbec ne. O dokoupení dalšího příslušenství a případných dílů které se mohou optřebovat bych taky s úpěchem pochyboval.
tatramacek

#13 Příspěvek od tatramacek »

Chci se zeptat. Jak funguje ta parkovaci poloha ? a k čemu to je ? a kde se ovlada. Třeba ten výše zmíněný mum 4780 ji má ale tento model co jsem mati koupil ji nemá. Anebo má ? nevím o tom. Díkss. Jen na voliči rychlosti je vlastně 0,1,2,3,4 a za nulou je písmenko "P" - to znamená PULSE anebo PARKING. Já vím,není nad to si přečíst návod,ale omylem jsem ho nechal u sebe doma a máti dovezl návod jen ke strouhači s doměnkou,že v něm je i to,jak ten robot obsluhovat :oops: :lol:
kevin_mitnick

#14 Příspěvek od kevin_mitnick »

To za nulou neni zadny parking. Znamena to PULSE a je to poloha, kde mixer jede na plne otacky po dobu dokud drzis ovladac v teto poloze. Po pusteni se ovladac sam vraci k nule. Je to sikovna vec treba pri mixovani, nebo drceni ledu...
tatramacek

#15 Příspěvek od tatramacek »

Tak jsem to "P" zkusil z metličkou při šlehání a musím Tě vyvést z omylu. Je to poloha pro přemístění metly do parkovací polohy aby se dala mísa vytáhnout. A beztak při tom mixování to slouzi jako PULSE. Prostě když se šlehá tak ta metla se zastavi - posunu volič na "P" a metla se pootočí tak,aby se dalo vyklopit rameno..
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“