seagate 80 GB

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
horcis

seagate 80 GB

#1 Příspěvek od horcis »

před nedávnem mi odešel jeden integráč na disku,a nemám bohužel záručák,mám takovou otázečku šlo by vyměnit celej ten plošnej spoj za jinej z jinýho stejně velkého disku,díky.
Raptor181
Moderátor

#2 Příspěvek od Raptor181 »

Ano elektroniku mozes zamenit s takeho isteho....
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
193.86.226.163

Re: seagate 80 GB

#3 Příspěvek od 193.86.226.163 »

horcis píše:před nedávnem mi odešel jeden integráč na disku,a nemám bohužel záručák,mám takovou otázečku šlo by vyměnit celej ten plošnej spoj za jinej z jinýho stejně velkého disku,díky.

no ja mam seagaty v pc 4.vsechy 120 gigove.funguji 4 roky a chladim je aktivne nesmeji prekrocit 40 stupnu.pak jedou bez problemu.vymen desku z jineho seagate disku stejne velkeho a pojede ti to zachranis data,pokud tam nic nemas je zbytecne tuto operaci provadet.spis se zamer na chlazeni.predejdes problemum s diskem.
rezis

#4 Příspěvek od rezis »

pozor musi sedet uplne cele znaceni ne jen seagate 80GB oni tam maji upresnujici znaceni Sf BS atd. pak treba stejne velke disky maji jiny pocet ploten, jine hlavy, usporadani atd a nepojede to. (vyzkouseno na vlastni kuzi ale u westerna)
Internet - metla lidstva
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“