MP3 přehrávač
Moderátor: Moderátoři
MP3 přehrávač
Re: MP3 přehrávač
Zkus to a budeš z přehrávače mít generátor dýmu. Tento způsob "přemejšlení" zdá se mi poněkud nešťastným...vas3k píše:Co kdybych zvětšil napájecí napětí přehrávače, z stávajcích 1,5V na třeba 3 nebo 6 nebo až 12V ?...
vas3k předtím píše:... Hned mě napadnul zesilovač, ale pak jsem ještě zkusil popřemýšlet...
Neměl bys přemýšlet dlouho, tohle je totiž správná cesta - a stavebnic takových zesilovačů je doslova "plný net" - zadej si do Ujce Gúgla slova "zesilovač do auta - stavebnice" a čti nalezené. Jinak téměř každá elektronická zásilkovka nějaký takový zesíček nabízí.
A kutilmile - nelituju tě
http://elektroworld.info/modules.php?na ... ht=#286607
žiaľ, s podobným (nevyriešeným) problémom..
- Artaban001
Re: MP3 přehrávač
vas3k píše:Zdravím, v autě mám dva reproduktory, ale postrádám rádio. Dostal jsem nápad, že by ho mohl suplovat MP3 přehrávač. ...
Když se budeš snažit, tak koupíš i autorádio na flash klíčenky, nebo SD karty. Sám mám jakýhosi DAEWOO a jsem s ním spokojen uz 3 roky. Občas tam připojím i MP3 přehrávač a on se mi dokonce i nabije
EKKAR píše:.....No, zrovna před pseudoznačkou SENCOR bych autorádiachtivého uživatele varoval.....
Tento konkrétny model síce ako jediný spĺňal pri výbere moje osobné kritériá, ale skutočne pravdou je, že ak by kritériom mala byť kvalita, je tu rada aj iných výrobkov, po ktorých by bolo vhodné sa poobzerať..
naviac, dnes je už dosť rozšírený aj USB vstup - ktorý by som už vtedy uvítal.