AmarokCZ píše:To bych chtěl vidět jak se ThinkPady serou, máme doma tři kusy různého stáří a jejich spolehlivost je neuvěřitelná. Ono ale platí, že i kvalitní výrobek se posere v rukách de**la - v tom je asi problém.
To je presne to o com som doteraz pisal a konecne si si to priznal, to nieje "len" otom ze kvalitny notebook sa poserie v rukach 🤐 (ajked pravda to je) ale je to o tvojej neznalosti kedy si videl 3 IBM notebooky a potom mas "znamych" ktory maju skusenosti .
Cize jedna pani povedala ze ASUS je smejd a na fore som cital ze sa niektore asusy extremne kazia ....
Ked ti napisem ze poznam HPcka, asusy alebo acer notebooky ktore maju X rokov niektore sa blizia aj k 10tim rokom a stale idu tak to mi napises ze je nahoda ze ? Ale ked IBMko vydrzi 10 rokov tak je to pravidlo a ASUS je vsetok smejd ze ? - toto je nazor obmedzeneho "******" ako si nazval uzivatelov v ktorych rukach sa vsetko pokazi .
Takze ty by si sa mal co najmenej vyjadrovat k tomu co Asus robi a co nerobi lebo o tom vies velko HOV_O a hlavne ako to robi nakolko si myslim ze ked taky gigant ako HP vo velkom vyuziva ASUS komponenty a taktiez dell, fujitsu, acer atd. tak to aj trocha svedci o nejakej tej kvalite napr. HP Compaq desktopy co sa hromadne nakupovali firmami mali v sebe Asus dosky a nepametam si zeby chodili hromadne na servis ako tie s MSI doskami a pod.,
A ja neobhajujem ASUS zo stranky ze su NAJ na trhu to rozhodne nie svoje muchy to ma ako aj vsetko, ale rozhodne to nikdy nebude Najhorsi vyrobca na trhu lebo este vzdy je tu minimalne MSI s ktorych vypoctovou technikou mam extremne skusenosti a nieco take sa len tak nevidi co MSI vytvara pri notebookoch a este horsie je to ze si ich navrhuju a vyrabaju sami rovnako ako asus a ani po X rokoch co to robia to nezvladaju a uz dlhe roky robia rovnake chyby na ktorych cele portfolio notesov MSI krachuje takze tam sa da hovorit o 🤐 zo strany vyrobcu

Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .