Sháním elektroschema k TV OVP CTV 25MM40

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
hobza

Sháním elektroschema k TV OVP CTV 25MM40

#1 Příspěvek od hobza »

Byl bych moc rád,kdyby nějaká dobrá duše,mohla nabídnou toto schema.Stačila by zdrojová část.Kdysi jsem to zakoupil i s TV ale teď si nemohu za boha vzpomenout kam jsem ji zašantročil.Děkuji za případné vyhovění.hobza
Mysteri

#2 Příspěvek od Mysteri »

KLAMEŠ! OVP nikdy k telke nedodávala schému! :wink:
K Tvojmu problému: Keď budeš pátrať tu na tomto webe, dopátraš sa aj k schémam. Tú Tvoju typu síce nepoznám / 8-) /, ale podľa osadenia isto niečo nájdeš. :wink:
galjo

Re: Sháním elektroschema k TV OVP CTV 25MM40

#3 Příspěvek od galjo »

hobza píše:Byl bych moc rád,kdyby nějaká dobrá duše,mohla nabídnou toto schema.Stačila by zdrojová část.Kdysi jsem to zakoupil i s TV ale teď si nemohu za boha vzpomenout kam jsem ji zašantročil.
:oops: 8O
hobza

Schema OVP CTV 25MM40

#4 Příspěvek od hobza »

Vážený pane(misteri),ubezpečuji Vás,že neklamu.Nikde jsem nepsal,že jsem dostal schema při koupi TV.To schema jsem zakoupil zvlášť u pana Pejchara v AVElektroniku v Proseticích -Teplice.Tam jsem též TV koupil.
jano1154

Schema....

#5 Příspěvek od jano1154 »

hobza

schema TV OVP 25MM40

#6 Příspěvek od hobza »

Děkuji za snahu(toto mám)-konečně jsem našel originál na tuto TV.Ten kdo se denně zaobírá opravami OVP se určitě velmi dobře orientuje mezi různými typy OVP.TV už běží,ale mátlo mě u podobných zapojení-úplně jiné hodnoty elytů a rezistorů na stejných pozicích.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“