AV receiver THOMSON DPL 300 HT mi začal divně stávkovat.V podstatě vše funguje ale nereaguje "karusel".Hlasitost zůstala tak nějak nastavena ale při otáčení se nic neděje, nereaguje ani DO.Nevím proč ale připadne mi to jako "zamknutý" dětskou pojistkou.Žádná nepřístojnost ani bouřka se nekonala.Stroj z druhý ruky a manuál samo není Nevíte někdo jak na to?Díky za každý nápad ...
Ja som mal tiez podobny problem na nejakej vezi. Vsetko na panele okrem ovladania hlasitosti fungovalo,ale dialkovym sla ovladat aj hlasitost. Skusil som zmerat ako sa sprava ten "karusel" ako si ho nazval. Bol uplne mrtvy. Tak som ho rozobral, vycistil a dal menej vazeliny nez tam bola povodne.Takze to dopadlo k uplnej spokojnosti majitela.
stím jsem se setkal teď u Kenwooda, neni to karusel ale rotační N-kodér, taky stačilo vymýt původní lepkavou vazlínu z kontaktů a dráhy, očistit a složit
Díky za nakopnutí, hned zítra se pustím do očisty.N-koder, "karusel" je to fuk, všichni víme:Není to poťák Já spíš nechtěl uvěřit tomu, že se vůbec nechytá, kdyby aspoň reagoval skokem.No, očistím a uvidím.Ještě jednou díky.