Myčka CANDY CDS 150 nejde nejkratší program

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
martan007

Myčka CANDY CDS 150 nejde nejkratší program

#1 Příspěvek od martan007 »

Mám problém s nejkratším programem (30 min.) u této myčky. Po zapnutí se napustí voda a jakmile se spustí čerpadlo na první oplach, tak se asi po jedné sekundě zastaví a přitom zhasne kontrolka provozu. Za 3 sekundy se to opět rozběhne tak na sekundu a zastaví. Tak to dělá dokud to nevypnu. Ostatní programy jedou normálně.

Může to být něco jiného než elektronika?
ujo1

Závada

#2 Příspěvek od ujo1 »

Bohužel i u nás to tak začalo. Teď už jede pouze oplach. Vypadá to na výměnu celého programátoru.
mirosne

Re: Myčka CANDY CDS 150 nejde nejkratší program

#3 Příspěvek od mirosne »

martan007 píše:Mám problém s nejkratším programem (30 min.) u této myčky. Po zapnutí se napustí voda a jakmile se spustí čerpadlo na první oplach, tak se asi po jedné sekundě zastaví a přitom zhasne kontrolka provozu. Za 3 sekundy se to opět rozběhne tak na sekundu a zastaví. Tak to dělá dokud to nevypnu. Ostatní programy jedou normálně.

Může to být něco jiného než elektronika?

Keď zhasne kontrolka,skús buchnúť po myčke,či nenaskočí.(prítomnosť studených spojov)
Pozdravujem Vás, Miro.
martan007

#4 Příspěvek od martan007 »

Postupne taky odchazeji vsechny programy tim stylem, ze se nedokonci posledni oplach a suseni. Musim dat rucni oplach a utirat rucne :-( Obcas se stane, ze to probehne v poradku. Elektroniku jsem mel vytazenou, celou jsem ji ocistil a neco jsem i prepajel, ale beze zmeny.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“