Bezpečnostní kod - nokia 6300
Moderátor: Moderátoři
Bezpečnostní kod - nokia 6300
Nokia 6300 má čítač odeslaných, a přijatých a multimediální zpráv (menu/zprávy/volby/protokol zpráv) když dám vynulovat všechny čítače tak to po mě vyžaduje bezpečnostní kód (nejedná se pravděpodobně o kód pin na Sim) už jsem se s tím setkal i v jiných případech, např. když jsem chtěl z telefonu odstranit všechny kontakty. nevíte někdo ten kód, nebo nějákej fígl kterým se zjistí? Možná nokie používá u všech stejný nabezpečovací kód,(slovem fílg jak to zjistit jsem nemyslel žádný hackování, ani crackování) nýbrž jestli např. to není třeba část nějákého čísla, pod baterií je čísel plno. Kdyžtak na email
J
Druiderik píše:Ak nebol meneny je to 12345
Děkuju : - ) . Je to tak - funguje to. Již jsem to kdysi hledal v té NOKIA brožůrce (přiznám že jsem to hledal hákem) ale nic takovýho jsem tam neviděl, bylo tam pouze: k tomuto procesu je nutné zadat bezpečnostní kód, zadejte správný kód který jste si zvolili nebo něco v tom smyslu, já vždycky zkoušel 4 nuly, 1234, ale ještě 5 mě nenapadla. nebo něco takovýho, kdysi paní sousedka dostala od syna mobil z 200. kontakty chtěla odemě přesunou vyzvánění atd. a vymazat je a mazal jsem 1 po 2.
děkuju moc