Problém spočíva v tom že pri programe napr. Basic Bake kde by malo byť - odpočinutie 20 - 50 min , hnetenie 15 – 30 min, kynutie 2 – 2,30 hod, 50 min pečenie , zobrazením REST ( zobrazí se na začátku nebo při nastavení časovače během regulace teploty vnitřní nádoby a surovin před hnětením ) podľa manuálu aj ako to donedávna fungovalo -odpočinutie trvalo okolo 30 min, miesenie 15 min ,REST ako reguloval teplotu to bohužiaľ neviem, to som neskúšal, začala si pekáreň predlžovať odpočinutia zhruba o 10 min a teraz je to hodina a skráti si čas hnetenia na 10 min čo je málo na dobré premiesenie, no a REST síce svieti ale žiada regulácia teploty nie je ( špirála má teplotu okolia a ani vnútrajšie steny pekárne nemajú rozdielnu teplotu od okolia.
Po odskúšaní aj iných programoch s odpočinutím je to stále rovnaké, odpočinutie sa predĺžilo a čas miesenia sa skrátil .
Pri programe Bake Rapid bez odpočinutia kde je čas miesenia 15- 20 min ide všetko normálne.
Je v záruke a bola 2x v oprave s tým že po druhý krát tam vraj vymenili elektroniku ale závada pretrváva.
Chcel by som sa opýtať , či s touto pekárňou nemá niekto skúsenosti .
Mne sa zdá , že nie je niečo v poriadku s tým regulátorom teploty.
Skúšal som aj Basic Bake s oneskoreným štartom o 1hod (celkový čas prípravy 5hod ) kde sa spustilo miesenie po 2hod, trvalo 10min a teplota vnútri bola zas rovnaká s okolím.
Dúfam že mi niekto poradí čo s ňou, kým ju zas neodnesiem do opravy
Ďakujem.