Jak zvolit matný povrch papíru v digilabu?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PavelFF

Jak zvolit matný povrch papíru v digilabu?

#1 Příspěvek od PavelFF »

Asi po čtyřech letech jsem se znovu pustil do objednávky papírových fotografií z dig. foťáku.
Všechny sběrny, jako Fotolab, Fotostar, Schlecker,...apod mají dnes shodný program na zpracování a odeslání souborů z PC do výrobny fotek.
A ten program mi vnucuje lepší a dražší papír Premium, na rozdíl od levnějšího papíru Standard(který je pouze lesklý a není tak super jako ten dražší a blablabla).
Papír Premium by tedy měl mít na výběr povrch (lesk/mat), ale nikde tam takovou volbu nevidím! Nevíte kde je?

Prošel jsem skoro všechny kroky objednávky včetně fáze souhlasu s obchodními podmínkami a stahování souborů. Napsalo to, že se program po stáhnutí souborů ukončí sám. Žádný dotaz na povrch papíru nepřišel. Možná je úplně na konci, ale to jsem nechtěl riskovat a zrušil jsem proces.
Přílohy
Bez názvu LQ.JPG
Takhle vypadá okno od programu na stažení fotek do digilabu. Všechny firmy ho mají stejný. Nikde nevidím volbu povrchu papíru.
(132.75 KiB) Staženo 118 x
MirrA1

#2 Příspěvek od MirrA1 »

No u některých labů je kvalita papíru uplně fuk, protože barevně je fotka stejně hnůj :-)

Jinak přes tohle neobjednávám tak neporadím.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“