Vertikál OTF 55B506

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jogo

#16 Příspěvek od jogo »

Príčin môže byť viac, napr. závada zdroja - už sa tu písalo, jeho injekčný obvod, v RKS, ...
matko23

#17 Příspěvek od matko23 »

Hladal som vela a fakt som nenasiel nic co by mi pomohlo. Elyty som menil v zdroji aj v RKS, ... nejaka rada prosim ?
jogo

#18 Příspěvek od jogo »

http://elektroworld.info/modules.php?na ... =vst%FApil
jogo píše:.....Nestačilo totiž jednou vetou napísať, že už som toho dosť pomeral a poprosiť o radu čo ďalej. Nikto predsa nemohol vedieť, čo pod pojmom "dosť" myslím.....
matko23

#19 Příspěvek od matko23 »

Zdravim,
nejak som sa v tom linku nic nedocital, co by sa ma tykalo (az na to ze davam vela otazok malo faktov). Asi som sa nespravne vyjadril, mne sa takym sposobom nevlni obraz, ale stredna a prava tretina stoji, je v poriadku a lava tretina obrazu cela naraz (nevlni sa) sa pohybuje v horizontalnom smere dolava - doprava plus minus cca pol centimetra ale nie vzdy, iba pri niektorych scenach, ale nedokazal som zistit v zavislosti od coho to robi. menil som aj jas, sytost, kontrast, farbu, ziadnu suvislost som nenasiel.
matko23

#20 Příspěvek od matko23 »

Este raz prosim vsetkych o radu. Lava tretina obrazu sa mi posuva vlavo-vpravo plus minus 0,5 cm Ale nie vzdy, iba niekedy. Zistil som suvislost iba s UG2. Ale nepravidelnu. Bud pridanim alebo ubranim (ako kedy) sa to trasenie obrazu da "vypnut", pripadne znovu "zapnut" ale je to zavisle od konkretnej sceny obrazu. Aspon mi naznacte prosim, kktorym smerom sa mam vydat. Kondiky v zdroji, horizontali aj vertikali su nove (vacsinou) - mozno som niektory prehliadol, alebo je chyba inde ? Prikladam ilustracny obrazok - zelena cast obrazu je OK, cervena sa pohybuje v smere sipok. Pohybuje sa rovnako aj obraz z anteny, aj TXT, aj menu.
Přílohy
tv.png
(5.76 KiB) Staženo 130 x
paca123

#21 Příspěvek od paca123 »

Tak Vás zdravím.Dělal jsem pro OVP!!!záruky.Bezva ještě jsem neviděl ani korunu.Pokud budu brát v potaz jejich DVB katastrofa.Co jsem prodal známým tak jsem jim radši koupil setopboxy.Veškeré TV na reklamaci stejně nechodily.No abych se dostal k věci.TDA8350 je potvora.Pokud nedostane to co má odejde..Nejde vyměnit pouze jeden C.
paca123

#22 Příspěvek od paca123 »

Jsem někde jinde.Pardon.
paca123

#23 Příspěvek od paca123 »

Jsem správně.
matko23

#24 Příspěvek od matko23 »

No ten vertikal je jedna vec, ale co s tym horizontalnym posunom ?
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“