experti na dopravu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rezis

#16 Příspěvek od rezis »

Hanizek píše:
Andrea píše:A co jezdit vlakem, autobusem, na kole nebo chodit pěšky? :wink:

Já to tak dělám a je to podle mně nejlepší řešení! Ušetřím si nervy, zdraví i peníze. Nemusím rešit že zase zdražili benzín, známky, pojištění a nevím co všechno ještě.
Nejsem tak bohatý abych si veřejnou dopravu mohl dovolit... Na náraží 3 km pěšky pak vlak přestup, vlak 20minut tramvaj. Autem přibírám kolegu a celá tato cesta trvá 25minut. Nehledě na spolehlivost vlaků a na to že přípoj někdy čeká a někdy ne. To je pak rychlejší snd jít z práce pěšky.
Internet - metla lidstva
kevin_mitnick

#17 Příspěvek od kevin_mitnick »

Ne vzdycky je to tak snadne. Nekdy mas na vyber 20 minut autem nebo 1,5 hodiny autobusem/vlakem. A ono je dost rozdil, zda prijdes domu z prace 16:45 a jeste cestou nakoupis, nebo prijdes v sest a z obchodu doneses jen to co uneses v ruce. A taky si dost zvazis, zda je lepsi letet z domu v sest, nebo jit v pohode v sedm a jeste hodit kluka do skoly...
hafca

#18 Příspěvek od hafca »

rezis píše:
Hanizek píše:

Já to tak dělám a je to podle mně nejlepší řešení! Ušetřím si nervy, zdraví i peníze. Nemusím rešit že zase zdražili benzín, známky, pojištění a nevím co všechno ještě.
Nejsem tak bohatý abych si veřejnou dopravu mohl dovolit... Na náraží 3 km pěšky pak vlak přestup, vlak 20minut tramvaj. Autem přibírám kolegu a celá tato cesta trvá 25minut. Nehledě na spolehlivost vlaků a na to že přípoj někdy čeká a někdy ne. To je pak rychlejší snd jít z práce pěšky.

A když konečně ve finále jedeš, tak tě někdo v tunelu okrade a znásilní. :lol:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“