Teletech šasi 11AK37

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Onkyo

Teletech šasi 11AK37

#1 Příspěvek od Onkyo »

Zdravím.
Mám tento Tv na stole.V TV sa úplne prepísala pamäť,tak som ju vymenil za novú a ponastavení Potrebných parametrov cez SM TV ide,len mám problém v tom,že sa nedá nastaviť obraz a to vertikál aj EW korekcie.Vôbec mi to nereaguje ani vbertikálny rozmer a ani EW.Akoby nekomunikoval procesor z IO vertikálu.Je tam na vert.STV9306.Ostatné parametre ako nastavenie kanaláku,AVC ,opčné byty všetko išlo nastaviť v pohode len ten rozmer obrazu jaksi neviem nastaviť resp.nereaguje .Ale ak napríklad zmením rozmer prepnutím 16:9,alebo 4:3 tak sa to mení.Len sa nedá nastaviť potrebná úroveň vertikálu a nereaguje ani EW korekcia.Vertikál som vymenil a nič.Tak neviem môže byť chyba v procesore?Bol tam ešte stuďák na tlmivke pre korekciu EW,ale ak by aj nešla EW korekcia tak vertikál by sa mal dať nastaviť. :cry: Ach tie turecké TV!Zlaté OVP.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od otakarv »

Já bych se zaměřil na korekci EW zda tam je vše v pořádku.Proměřit součástky,odzkoušet funkčnost.
masar

#3 Příspěvek od masar »

No a jak ten obraz tedy vypadá bez nastavení E-W a vertikálu? Horizontální rozměr, posuv vertikálně apod. nastavit šly? :wink:
Onkyo

#4 Příspěvek od Onkyo »

Takže TV je v poriadku.Po dôkladnom preštudovaní servisného manuálu v angličtine som sa dostal do potrebných položiek a nastavil som to.Je to OK. :beer:
masar

#5 Příspěvek od masar »

Tak tak, důslednost se vyplácí a neb - lidský faktor je sviňa... :wink:
Ať se daří.
cabernet

#6 Příspěvek od cabernet »

Onkyo píše:Takže TV je v poriadku.Po dôkladnom preštudovaní servisného manuálu v angličtine som sa dostal do potrebných položiek a nastavil som to.Je to OK. :beer:

Napis mi prosim postup, ako sa dostanem do SERVICE MENU.

Dakujem.
cabernet

#7 Příspěvek od cabernet »

Tak do toho service menu som sa uz dostal. Negungovalo mi tlacidlo 2 na DO. Teraz by som chcel poprosit Onkya, keby mi poradil, co urobit pre to, aby som mohol nastavit vertikalne a horizontalne parametre obrazu, nakolko mam tu istu zavadu.

Dakujem.
Mysteri

#8 Příspěvek od Mysteri »

Keď si v SM, tak zelené TXT tlačítko - geometria.
cabernet

#9 Příspěvek od cabernet »

Tak je, moc dakujem.
Budem tam asi musiet dat novu pamat aj s naplnou. S povodnou to uplne blbne(nejde menu, obrazovka je matna ako v rezime AV...). Narychlo som nieco zohnal na webe a napalil som inu. S touto mi to ide celkom OK, akurat niektore povely TV ignoruje na prvy krat a hlavne po zapnuti je cierna obrazovka, az ked poprepinam, tak naskoci obraz, nejde vtedy ani zvuk. Proste staci raz prepnut progr. + alebo - a potom TV normalne bezi.
Povodne bol vadny tyristor v zdroji.
Nemate prosim niekto overeny vsad(dump) do pamate?
Moje chassis je 11AK37-8

Dakujem.
Onkyo

#10 Příspěvek od Onkyo »

Ja som sa už ani nepametal ako som sa dostal do nastavenia geometrie.Ale ak ti pomohol kolega tak potom OK.Možno som to riešil tiež takto .Fakt si teraz nevspomeniem. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“