GPS navigace - předinstalovaná (předehrátá) mapa
Moderátor: Moderátoři
GPS navigace - předinstalovaná (předehrátá) mapa
Jirka
- Artaban001
Pokud chceš "doživotní" navigaci zdarma, kup si smart-founa od Nokie, mají GPS v ceně telefonu včetně aktualizací přes Nokia PC-suite opravdu po celou dobu životnosti telefonu grátis.
A kutilmile - nelituju tě
Popravde, koľký z nás potrebujú mapu celej evropy, alebo len vybranej oblasti.
Pokiaľ by sa dala vytvoriť, nahrať podrobná turistická mapa a pracovalo to spoľahlivo aj v jednoduchších "krabičkách" tak prečo nie
Nad smartphonom som doteraz neuvažoval, mám nad čím.
mtajovsky píše:rnbw píše:Niektore TomTomy napr. maju teraz v cene aktualizaciu na 2 roky. Inak sa u kazdeho vyrobcu za nove mapy plati.
A některé TomTomy (jako můj v autě s předinstalovanými mapami na SD) nemají žádnou aktualizaci. Jen koupení nové mapové SD karty za 3500 Kč.![]()
"Není náhodou, že těch pár chytrých hlav se sešlo v České republice" (trochu upraveno z Pelisku) na jednom fóru. Pokud si vzpomínám nějaká cesta je. Mozna bych tu diskuzi nasel. Udelal jsem si na pokusy podle toho klon karty, podminkou ale tusim bylo, provest to do konce moznosti aktualizace map zdarma (2 mesice od koupe auta). Ta kopie karty funguje. Dalsim krokem, pokud si vzpominam bylo cracknuti navigace auta. K tomu jsem zatim odvahu nenasel..