Sháním zapojení tráfka 3AN 670 05

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mc-vlada

Sháním zapojení tráfka 3AN 670 05

#1 Příspěvek od mc-vlada »

Poradí prosím někdo se zapojením vývodů tohoto trafa? Je zde žlutý, modrý, zelený, červený a černý drát. Mělo by být pro linkové vstupy (1:3), případně schéma, kde je použito? Chci ho použít jako linkový výstup u basového komba. Děkuji.
mc-vlada

#2 Příspěvek od mc-vlada »

Tak jediné co se mi podařilo najít je u sinclaira (ALDAX) popis, že se jedná skutečně o trafo 1:3 použitelné pro mikrofonní a linkové vstupy, tedy i výstup. Jen mi není stále jasná funkce žlutého vodiče. Ostatní jsem měřením zjistil, žlutý není vodivě spojený s žádným jiným vodičem a já nevím, zda je to dobře nebo je třeba některé vinutí přerušené. Děkuji za případnou radu.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od zdenoeddie »

Ja mam podobne (1:1) a tam je 5.vodic tienenie.
mc-vlada

#4 Příspěvek od mc-vlada »

Děkuji za radu. Já jsem si to trochu myslel, ale jelikož nemám s těmito tráfky vůbec žádnou zkušenost, tak se radši zeptám. Zkrátka ten žlutý jsem tam měl nějak navíc, tráfko jsem koupil na aukru a nebyl jsem si jistý, jestli třeba nemá mít některé vinutí odbočku.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“