Předpokládám, že bych dokázal na základě znalosti tendence třeba snížit pravděpodobnost zmoknutí
Jde mi o to, jestli třeba nebude vhodnější sledovat 8 hodin místo 4, nebo ještě víc.
Díky.
Moderátor: Moderátoři
BOBOBO píše:No zakousl jsi se řádně forbiddene . Včera jsem se pobavil , když ze Zárybnické jedna redaktroka ptala asi 4x za sebou , kde přesně bude pršet a ona s klidnou tváří odpovídala všelijak , jen ne o tom ,že to nikdo neví![]()
AmarokCZ píše:forbidden: mě zase štvou ty kecy lidí kteří si z předpovědi vyberou to co se jim hodí a pak dokážou jen nadávat na meteorology kteří za to nemůžou. Dlouhodobá předpověď (tzn. ta na měsíc dopředu) je taky docela solidně přesná.
Já mám s předpověďmi zkušenost hodně dobrou, málokdy se stane, že se seknou (mluvím teď o předpovědích CHMI, ostatní soukromé předpovědi jsou špatné).
Třeba je to ale tím, že bydlíš na "špatném místě".
EKKAR píše:ČHMÚ = státem placená věštírna. Nic víc a nic míň. Daleko líp mi počasí na 3 dny dopředu předpoví moje před 16 lety na motorce skoro na kaši rozlámaná a nerezovým hřebem 44cm délky vyspravená noha. Jak mě "vezme loupání", vím že do 72 hodin bude ch.cát jak z konve nebo jiný prů.ser s počasím. V práci si už ze mne dělají (_!_) a chodí se mne ptát, jak bude o víkendu, když chtějí někam vyrazit...
Does the flap of a butterfly’s wings in Brazil set off a tornado in Texas?
forbidden píše:Třeba když bude venku zatažený a já budu vidět, že tlak už stoupá, tak můžu vyjet na kolo bez rizika, že se vrátím jako prase.