Napáječ pro notebook DELL - jak otevřít?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
hafca

#16 Příspěvek od hafca »

Jen malé upřesnění. Prakticky všechny tyhle krabičky, které se tváří jako lepené jsou svařené ultrazvukem. Pak záleží na tom, jak dobře byla svářečka seřízená. Jestli jim na lince jede dlouho jeden typ krabičky, pak je to vychytané a drží to opravdu fest. Jestli to mění každou chvíli, pak to většinou tak dobře drží jen na pár místech a rozebrat to jde relativně snadno. Je to jen zjednodušeně řečeno, to svařování je docela věda. Dělal jsem s tím víc jak 7 let.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
BIPOLAR

#17 Příspěvek od BIPOLAR »

Vím že se nemám čím chlubit - ale ještě jsem to ani náhodou nepootevřel (asi se bojím dát větší ránu), tak to zkusím tím příborovým nožem :wink: .
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZdenekHQ »

Upni to do svěráku a nařízni to ve sváru v rožku opatrně pilkou na železo - aspoň tak, abys tam dostal větší šroubovák a přitom nezničil DPS.

Až to složíš, překryješ to po obvodu kvalitní černou páskou.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
BIPOLAR

#19 Příspěvek od BIPOLAR »

:opravar: Tak konečně jsem to otevřel a opravil. Děkuji všem za rady. Nakonec jsem použil mezi jinými tu poslední od ZdenkaHQ a ona ta mrška povolila :wink: .
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“