Sháním schema Stereo 3500 HIFI electronic
Moderátor: Moderátoři
Sháním schema Stereo 3500 HIFI electronic
Rád bych uvedl do provozu.
Díky za každou informaci.
- Přílohy
-
Schránka0222.jpg- (10.77 KiB) Staženo 14 x
-
Schránka062.jpg- (14.32 KiB) Staženo 11 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tady: http://www.radiomuseum.org/r/itt_stereo ... ctron.html - máš kromě obrázků i kompl. schéma (devítistr. manuál), jenže jeho stažení není bezplatné
Kdo se líp vyzná v PC, tak by ti to možná nějak zvětšil a "nafotil" i z tohoto, co tam vidíš -
ZdenekHQ píše:...načež sprdnul v PM mě, že jsem mu ho smazal, já jsem nic bohužel nevěděl, tak jsem hledal, narazil na tohle vlákno a na upozornění, že je duplicitní, tak jsem duplicitní našel (to původní přejmenované) a smazal. Takže souba s tou PM vlastně předběhl čas, i když si nemá nač stěžovat...
Aby bylo jasno nikoho jsem nemínil sprdnout ,jenom jsem si chtěl vyjasnit o co jde. Nejsem v žádném případě neomylný a pokud udělám nějakou chybu tak ji přiznám a omluvím se. Děkuji za pochopení.
Pokud nejde o život není kam spěchat.
kokun píše:souba - tak, zatím jsi byl pouze zdr*bán, ale zavinil sis to sám![]()
Tady: http://www.radiomuseum.org/r/itt_stereo ... ctron.html - máš kromě obrázků i kompl. schéma (devítistr. manuál), jenže jeho stažení není bezplatné![]()
Kdo se líp vyzná v PC, tak by ti to možná nějak zvětšil a "nafotil" i z tohoto, co tam vidíš -
Při této příležitosti se chci zeptat jestli má někdo zkušenosti ohedně člensví a následně získávání schemat ?
Mají schemata ,která se opravdu těžko shánějí.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
souba píše:Aby bylo jasno nikoho jsem nemínil sprdnout ,jenom jsem si chtěl vyjasnit o co jde. Nejsem v žádném případě neomylný a pokud udělám nějakou chybu tak ji přiznám a omluvím se. Děkuji za pochopení.
Ono to tady funguje tak, že duplicity se automaticky mažou, zatímco unikátní, ale "nelegální" vlákna se přesouvají do koše. Takže (téměř) nikdy se nestane, že jen tak "zmizí".