Zapojení ????

Problémy s návrhem, konstrukcí, zapojením, realizací elektronických zařízení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
drabek06
Kontaktovat uživatele:

Zapojení ????

#1 Příspěvek od drabek06 »

Mám tady tento digitální teploměr s termostatem a nevím jak ho mám pořádně zapojit. Vim kam zapojit čidlo (PT100) a kam napájení a pak tam jsou 3 vyvody z termostatu a ty nevim jak pořádně zapojit. Na dvou z tech třech šroubů naměřím napětí asi 11V jen když je termostat sepnutý, když vypne tak tam je 0V a neustále nevím na co je ten třetí vývod, v originálním zapojení byl zapojený ale nevim na co je. A kdyby nekdo vědel víc o tomto teploměru tak napište, hodilo by se mě schéma atd . . .

Obrázek

Obrázek

Obrázek
DjRix
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od DjRix »

A nešlo by to kuchnout a mrknout se uvnitř na co to vede?? Ale když víš kde je přívod napájení,kde se připojuje čidlo,tak už mi tam chybí jen výstup na ovládání něčeho,jen zjistit jak funguje.
Klídek chlapi,to je nulák...
Návštěvník

#3 Příspěvek od Návštěvník »

no to jsem koukal a vede to do nejakyho svabu, kterej je vyrabenej asi jen na tyhle ucely, je jich tam 5 a jsou to samy teslack MAC, nikde po nich neni slechu a vidu . . .
MetalGod

#4 Příspěvek od MetalGod »

Co tam je přesně za brouky? Není to na ovládání relé?
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od drabek06 »

to predtim jsem psal ja, akorat jsem se neprihlasil. a inak tam jsou: MAC4741 2x, MAC412 2x, MAB508S. a ted sem koukal kam co presne vede a jeden z tech tri je zem a ty dva vedou do MAC412
Odpovědět

Zpět na „Řešení problémů s různými konstrukcemi“