Philips DVDR 3300H/02, vypíše iba FULLDISC a nereaguje

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
silio

Philips DVDR 3300H/02, vypíše iba FULLDISC a nereaguje

#1 Příspěvek od silio »

Čaute,toto DVD po zapnutí vypíše iba FULLDISC a nereaguje na žiadne povely z panelu (diaľkové momentálne nemám).Nič som s tým zatiaľ nerobil,nemenil som ani C v zdroji,aby som ich náhodou zbytočne nemenil a niekto mi potom povie,že je tam SW závada (čo aj predpokladám) a nedá sa to opraviť,alebo je to nerentabilné,možno vadný firmware,ale ešte som to nerobil,musel by ma niekto naviesť.Nemal niekto podobný problém?Díky
cikan

#2 Příspěvek od cikan »

zdravím, upnul jsem Ti SM na rapida, je tam čtení na hodně večerů:

http://rapidshare.com/files/214805711/P ... 1.pdf.html
silio

#3 Příspěvek od silio »

Na veľmi veľa večerov :lol: ,ďakujem.
Pauli23

#4 Příspěvek od Pauli23 »

Zdravím, nechci zbytečně zakládat nové vlákno. Mám na stole tento rekorder s hdd. Problém ve zdroji na 12V větvi. Tato větev se chová se dost zajímavě a následovně: při odpojení Hdd naměřím 12.4V, po připojení 11,3V. Tudíž se disk ani nerozjede. Ostatní větvě ve zroji jsou OK, zbytek přehrávače také. Proměřeny fety a elyty kolem. Žádný zásadní problém jsem nezjistil. Připomínám, že HDD je funkční. Nesetkal se s tím někdo u tohoto přistroje?
Pauli23

#5 Příspěvek od Pauli23 »

Ještě by bylo dobré uvést revizi zdroje, protože po nalezení onoho schématu jsem zjistil, že schéma nesedí. Tudíž uvažuji, že se osazovaly asi různé revize a zapojení zdrojů. PI ELECTRONICS B55D-1J3
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “