Jestli bude mít někdo potřebu se setkat osobně tak je to na něm co si zvolí .
Muj názor je ,že se domluvíme v BASTLÍRNĚ.
Sledování visaček odvádí pozornost .
Nechme toto téma ještě otevřené .
Pokud nejde o život není kam spěchat.
Pokud nevyzkoušíš nedělej předčasné závěry.
jaký je tam výběr na burze v pátek? v sobotu se nedostanu, a někdo mi říkal , že vpátek až k večeru se dá něco sehnat, já bych měl čas okolo poledne, má to smysl?
Naopak , ty z němců a rusů jsou dobře od oběda (v pátek), když kolem 3tí přijíždím po práci , tak už je velký odchod již majitelů , nabídka se stále mění , ale to nejlevnější od němců se bere právě v pátek a případně se jim to opráská o hlavu v sobotu . V sobotu jezdím naschvál později , tak po 10sáté - začínají výprodeje velkých výprodejců ze servisů . Na závěr je zboží vyhozeno do vzduchu a zákazníci se porvou , chce to zažit a vidět .
Něco určitě odvezeš . Za ty prachy a připrav se smlouvat . Nabízím polovinu a když tak trochu přidám . Nedejbože , aby jsi komentoval nízkou cenu , ber a nejásej .
Taky je dobrý se neválet smíchy nad některým zbožím, co vypadá hůř než ze smetiště.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Žena porodí hned, jak uvidí to harampádí, cos nakoupil.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]