Závazek k xxx. sjezdu EK

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
piitr
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od piitr »

BOBOBO píše:A o tom to je , nikdo , ani cust , nemá právo nazývat něčí názory špatnými . Sám to ještě nepochopil .
Jenom jestli teď "nenazýváš Čustovy názory špatnými."
BIPOLAR

#17 Příspěvek od BIPOLAR »

BOBOBO píše:A o tom to je , nikdo , ani cust , nemá právo nazývat něčí názory špatnými . Sám to ještě nepochopil .

A o tom to je - Cust to právo má a dokonce ho nazvu "svatým" právem. To, kolik je mu let, vůbec nezáleží :wink: .
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Cust

#18 Příspěvek od Cust »

BOBOBO píše:... nikdo , ani cust , nemá právo nazývat něčí názory špatnými . Sám to ještě nepochopil .
BOBOBO: Jak jsi na to přišel? Tyhle věci doufám chápu víc než to, kudy teče proud.
Neříkal jsem nic o špatných názorech, pouze to, že mi připadá tvůj pohled na svět zvláštní.
BOBOBO

#19 Příspěvek od BOBOBO »

Ale zde jsi potvrdil , že v tom základním jsi vedle . Zkoušet někoho z toho , jak teče proud , to můžeš a může to být i Tvou náplní práce . V náboženství jsi asi nebyl na hodině , kdy se probíralo , že soudit lidi může jen Nejvyšší , jinak to může zváno být zpupností . Jako bych si to objednal , měl na toto tema kázání farář v nedělním rozhlasovém kázání . Nejsem věřící , ale přesto na mne už přišlo to , že si sám nedovolím lidi soudit , právě proto , že jsem si už cosi vyžral . Popřemýšlej o tom , i Ty bipolare . I o větě je to blbost a já si myslím , že je to blbost . Ať se daří .
Andrea

#20 Příspěvek od Andrea »

BOBOBO na koho si tu hraješ, že si troufáš upírat Čustovi právo nesouhlasit s tvým názorem?
Cust

#21 Příspěvek od Cust »

Uf, BOBOBO, máš SZ.
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od AmarokCZ »

BOBOBO: po přečtení tvého posledního příspěvku jsem se fakt pořádně zasmál :-D jseš fakt komik :aplause:
Pokud to ale náhodou myslíš vážně, tak jsem rád, že žádné takové lidi neznám, musel bych asi vraždit :)
Cust

#23 Příspěvek od Cust »

Myslím (po komunikaci v SZ), že s BOBOBO je vše jistě v pořádku (doufám i se mnou) a není hoden narážek. Jen prostě způsob vyjadřování je trošku zavádějící (ze všech stran), takže pravděpodobně došlo k nepochopení základních myšlenek těchto krátkých příspěvků (taktéž na více stranách).
PS: omlouvám se a dám si pozor na vyjadřování se o uživatelích tohoto fóra - je asi vhodné, aby jsem se všichni drželi elektřiny (ne při vyšším napětím než bezpečném :-))
BOBOBO

#24 Příspěvek od BOBOBO »

ano
Přílohy
klobouk dolu.JPG
(18.9 KiB) Staženo 62 x
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“