Auto pro začátečníka

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

Auto pro začátečníka

#1 Příspěvek od Kaca »

Dobrý den ! Chtěl bych koupit pro syna nějaké auto, je to začátečník a bydlí v Plzni a potřebuje něco lacného a aby ho to dovezlo po městě. Mám doma Peugeota 306 combi kvůli přepravě kontrabasu a docela bych rád aby to byl taky ten ale není to podmínkou. Jestli máte někdo něco takového na prodej tak dejte prosím vědět. Děkuji a zdravím ! Kaca
Hejnicek

#2 Příspěvek od Hejnicek »

Mam ho tez, ale neprodam. I kdyz me nekdy nastve, ale neni to tak hrozny.
Honza_dy

#3 Příspěvek od Honza_dy »

Kup mu nějakou slušnější feldu. Je to levný, dobře opravitelný a když ji rozseká nebude tě to tak bolet.
mirku

#4 Příspěvek od mirku »

... a ještě jedny náhradní páté dveře k tomu :lol:
... neskutečně rezaví ...
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Kdyby neskutečně , ale ony potvory , skutečně . Nemá to daleko na Kladno , tam je maník vozí za 3,5 a jsou jak nové . Koupil jsem i v barvě .
bu2520

#6 Příspěvek od bu2520 »

nj mám starou f kovovou Astru kombíka a a zadní dveře hrůza . ale sehnat je je unikum. Jenže když to je auto co po mě nic nechce a spolehlivě mě odveze kam potřebuju. Tak se mě nechce jít do jiného o kterém nic nevím.
Honza_dy

#7 Příspěvek od Honza_dy »

mirku píše:... a ještě jedny náhradní páté dveře k tomu :lol:

Za 15 000,- se dá sehnat felda, která bude ještě dva roky jezdit. I když uděláš pár oprav náklady nebudou nijak vysoké. Za ty dva roky se kluk vyjezdí a může se koupit něco lepšího.

Můj příklad: Když chtěla má drahá polovička auto, zakoupil jsem jí za 5kKč starou Š 120. Auto vydrželo necelé dva roky a během nich se má milovaná naučila nejen řídit po Brně, ale i kontrolovat/dolívat olej, vodu, brzdovku, měřit tlak v gumách a vyměnit kolo.
Pak jsem koupili starší Mazdu a je po ptákách.
mikollar

#8 Příspěvek od mikollar »

mirku píše:... a ještě jedny náhradní páté dveře k tomu :lol:

tie novsie asi uz nie, aspon na nasej rok v. 2000 po 9 rokoch nebola z vonku ani z vnutra na 5. dverach ani bodka hrzde a to sme nestreikali dutiny. Akurat potom do nas napraskal zo zadu a zarazil nam prives do kufra :) tak sa menila cela zadna cast :)
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Mourek »

BOBOBO píše:Kdyby neskutečně , ale ony potvory , skutečně . Nemá to daleko na Kladno , tam je maník vozí za 3,5 a jsou jak nové . Koupil jsem i v barvě .
Je řeč o pátejch dveřích na Feldu? já slyšel že na vrakáčích nejsou.zatím držej každej rok to nějak zapatlám ale zevnitř hnus fialovej. Za 3500 v barvě paráda
BOBOBO

#10 Příspěvek od BOBOBO »

Jo vozí to z Anglie , zbytek je u nás špatně použitelný , takže vozí dveře . Jinde , než na tom Kladně nejsou a když , tak třeba za 6,5 i více -blázni .
rnbw

#11 Příspěvek od rnbw »

Auto mi nekupil nikto, takze som si kupil Mazdu (1998). Jazdim uz 3 a pol roka bez problemov. Riesim akurat udrzbu a opravu zanedbanych veci (nebola v takom super stave, ako mi tvrdili pri predaji...). Akurat pozor na lemy zadnych blatnikov, tie nemaju rady nase svinstvo na cestach v zime a hniju - takze clovek musi pocitat s tym, ze to bude potrebne hned opravit (ak teda nechce jazdit v hrdzavom vraku).
Honza_dy

#12 Příspěvek od Honza_dy »

Mě povídej :D Jediná shnilá věc na té naší byly právě ty zadní lemy.
Sandal

#13 Příspěvek od Sandal »

Brácha má Xedos9 R.V. 1997 a taky jsem mu už dělal zadní lemy.Je to asi nějaká nemoc Mazďáků :lol:
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
rnbw

#14 Příspěvek od rnbw »

Xedos 9 s motorom 2,5 V6 alebo 2,3 MCE by nebol zly :D Ale mne staci 323. Inak tie lemy hniju aj na Hondach a Toyotach.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#15 Příspěvek od PeteBurns »

Keď už sme pri tých japoncoch, tak hnijú všetky, a nielen lemy :twisted: Kamarát má Nissan TerranoII 2002 a hrdzavie aj na takých miestach, kde sa kamienky nemajú šancu dostať...sused má Suzuki Swift 2003 a zospodu je už celé rozkvitnuté :? ja som mal jediného japonca, Hondu Prelude, aj tá pekne hrdzavela...no a dodnes mám v mobile fotku jedného Nissana Primeru, ten mal na kasni niekoľko dier veľkých ako dlane, to som zatiaľ na žiadnom inom aute nikdy nevidel :lol: Ale určite to nie je dôsledok japonskej neschopnosti, určite by to vedeli ošetriť, ak by naozaj chceli...ale tam sa autá vzhľadom k ich ekonomickej situácii menia po pár rokoch, takže oni si to môžu dovoliť :(
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“