Multifunkce Canon SmartBase MP360

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
CBR1000F
Kontaktovat uživatele:

Multifunkce Canon SmartBase MP360

#1 Příspěvek od CBR1000F »

Mám od Canonu MP360. Spadl mi na ní díky záložní baterii na desce (její výměnou bez zajištění záložního napájení) firmware a v origo servisu mi řekli, že je to na výměnu desky. Tiskárna se hlásí na LCD i jako fax a tlačítka reagují naprosto nesmyslně. Proto kdyby mi mohl někdo nabídnout nějaký "vrak", který aspoň komunikuje s uživatelem a za rozumnou cenu. Případně pro laika přesný postup, jak firmware vrátit zpět. Na webu Canonu není, v servisu to nedělají. Jen podotýkám, že po připojení k PC se hlásí, jako neznámé zařízení. Můj email: CBR1000F@seznam.cz. Díky moc za jakoukoliv odpo do mého mailu. Petr.
czatlantis

#2 Příspěvek od czatlantis »

to se teda pozná kvalita, když je firmware jištěnej jen baterkou... 8O
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

To nebude firmware (bez firmwaru by to nerobilo nic alebo by sa aktivoval nejaky boot loader), ale nejake nastavenie. Zjavne sa rovnaky firmware pouziva vo viacerych zariadeniach a niekde v pamati su nastavene veci ako pritomnost modemu (pre fax) alebo USB ID. V slusnych zariadeniach taketo veci byvaju v EEPROM.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“