Sháním návod pro Analog IC Tester TR-9582

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jjilek
Kontaktovat uživatele:

Sháním návod pro Analog IC Tester TR-9582

#1 Příspěvek od jjilek »

Sháním manuál nebo alespoň nějaký návod k tomuto maďarskému měřáku operačních zesilovačů aj. analogových obvodů.
Keszeg

#2 Příspěvek od Keszeg »

na http://regimuszereklhanzi.5mp.eu/web.ph ... AUU1qoIx6N je možné za 500 forintů (asi 50CZK) koupit digitálně, samozřejmě maďarsky.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jjilek »

Snad se někde najde německý manuál. Jinak budu muset požádat některého kolegu z jihu Slovenska o pomoc s objednáním a s překladem.
V dostupném okolí nikdo maď. nevládne. V každém případě dík.
Najde se někdo, kdo mi pomůže alespoň s vykorespondováním objednání a zaplacení tohoto manuálu z Maďarska? Pak už budu shánět "jen" překlad. Díky.
Keszeg

#4 Příspěvek od Keszeg »

skromě bych doplnil, že jsem rodilý Maďar....
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jjilek »

Zdravím, skromně se po delší době ozývám. Na tom maďarském serveru se stále nabízí ten manuál TR-9582 EMG-19620 Integrált áramkör mérő (Magyar nyelvű teljes) 500Ft. Můžeš zkusit mi jej znovu objednat vč. dohodnutí způsobu platby? Třebas na sebe a rád si pro něj dojedu i do Pardubic. Platba nejlépe asi v eurech, zkoušel jsem bez problémů poslat peníze v dop. dopise do Sk i SL, to vyjde nejlevněji. Riziko je malé, ta cena vč. poštovného je zanedbatelná. Jaromír
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“