Tesla 4106U Ametyst

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
surfar

#16 Příspěvek od surfar »

Anonym píše:Tento odkaz určitě jde:http://radim.gzk.cz/tvp/schemata/ametyst.pdf
Stáhni to pořádně a zkus jiný RAR.

Tak to je pravda funguje to *.pdf má 5.24Mb takže u pomalého připojení Ti asi vypadne :idea: Jinak nevím na co by potřeboval RAR,když se *.pdf otvírají v Adobe Acrobatu :!: :wink:
Líp už bylo! :-)
Kocur

#17 Příspěvek od Kocur »

Pomalým připojením to není,já mám rychlé a dvakrát mi to vypadlo,až napotřetí se to povedlo,tak zkoušej.
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Peta-cb »

já ten PC asi hodim už z okna.ten poslední odkaz taky nejde tam to zas napíše soubor je poškozený a nelze ho opravit.ach.... :cry: tak sem zkusil knihovnu a tam jak jinak zavřeno.no netrefilo by vás :D :D
surfar

#19 Příspěvek od surfar »

Peta-cb píše:já ten PC asi hodim už z okna.ten poslední odkaz taky nejde tam to zas napíše soubor je poškozený a nelze ho opravit.ach.... :cry: tak sem zkusil knihovnu a tam jak jinak zavřeno.no netrefilo by vás :D :D

A nemáš zavirovaný PC?Pak to dělá různé kraviny! :wink:
Líp už bylo! :-)
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Peta-cb »

taky sem už vyzkoušel...NOD 32.i ad-aware.a ani jeden...
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Oldradio »

Opravil jsem odkaz na radiojournal.cz, teď už by to mělo fungovat http://www.radiojournal.cz/schemata/4106u.pdf
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Oldradio »

A kdybyste někdo chtěl sovětské televizory Rekord a Rubin 102 z konce 50. let, mám je navíc.
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Peta-cb »

ááá konečně úspěch.moc ti díky-oldradio.a k tvým stránkám jsou moc pěkný.a kdybych někde něco našel co by se ti tak náhodou hodilo tak ti dám vědět.
xPepino007

#24 Příspěvek od xPepino007 »

Oldradio píše:A kdybyste někdo chtěl sovětské televizory Rekord a Rubin 102 z konce 50. let, mám je navíc.

To jsou úžasné kousky, až na to bodové sváření součástek. Máš jejich schémata nebo "fyzicky" celé TV?
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Peta-cb »

tak schéma mi pomohlo k chybějcím elektronkám.TYP: PL36(koncová pentoda) a DY86(vn dioda) prosím pokud je někdo vlastníte ozvěte se.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Oldradio »

xPepino007 píše:
Oldradio píše:A kdybyste někdo chtěl sovětské televizory Rekord a Rubin 102 z konce 50. let, mám je navíc.

To jsou úžasné kousky, až na to bodové sváření součástek. Máš jejich schémata nebo "fyzicky" celé TV?

Myslím celé televizory, u Rekordu jde obraz, bez zvuku, Rubín nedělá nic. Ve sbírce už je mám, tyhle jsou navíc, tak kdyby je někdo chtěl...
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Oldradio »

Peta-cb píše:tak schéma mi pomohlo k chybějcím elektronkám.TYP: PL36(koncová pentoda) a DY86(vn dioda) prosím pokud je někdo vlastníte ozvěte se.

Elektronek mám plno, když pošleš adresu, tak ti jich pár zabalím. Mimochodem, osazení elektronek je i na zadní stěně Ametystu.
xPepino007

#28 Příspěvek od xPepino007 »

Oldradio píše:
xPepino007 píše:

Myslím celé televizory, u Rekordu jde obraz, bez zvuku, Rubín nedělá nic. Ve sbírce už je mám, tyhle jsou navíc, tak kdyby je někdo chtěl...

Já bych asi měl zájem, snad mě s tím doma nevyhodí :) . Už jsem si pár věcí takhle "nastřádal", ale ne a ne mě to pustit (viz Tesla 4002) :) . Bydlím v Říčanech, tak bychom se mohli domluvit, pokud ti to nebude vadit
Tomikt

elektronky

#29 Příspěvek od Tomikt »

zdar, mam tady spoustu i hodne starych historickych elektronek po dedovi ...tak at se ti dari , kdybys nejakou potreboval tak pisni na mail t.takac@seznam.cz
Jesse
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Jesse »

sem rád že se najde i někdo jiný kdo taky dává tyhle veterány do hromady mě už se podařilo dát do hromady Salermo,Bajkal a ted renovuju 4002 ale pořád nemohu sehnat obrazovku jinak se mi podařilo sehnat do zdroje i oreginál AZ 4 ješte tam mám jednoho zachovalého Elektrona barevny se spoustou náhradních dílu tak sem zvědavej jak bude šlapat
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“