Scantronic SC-1600
Moderátor: Moderátoři
Scantronic SC-1600
nemáte někdo ponětí (instalační manuál) jak tento alarm oživit? Zbyl mi jeden demontovaný z minulého působiště a chtěl jsem bych jej zprovoznit. Zadrátování, myslím, nebude problém, ale k naprogramování nemám zhola nic. Poraďte mi, prosím, kdo se tím už někdy zabýval... Ď
- alovka
- Zakladatel fóra/superadmin
- Kontaktovat uživatele:
Jen pro začátek, ale určitě narazíš na problém s přiřazením klávesnice, zadáváním hexa znaků, zadáváním vyšších čísel než 9 apod.., ale to zaleží fakt od druhu klávesnice.
typ klávesnice náhodou vím (heč), je to (podle všeho) SK1L. Na desce jsem našel jediný třípinový jumper označený P1.
Pro začátek se teď zkusím chvilku bavit tím, že to nějak pospojuji a uvidí se. Pokud by jsi k tomu, prosím, mezi tím něco našel, dej vědět. A pokud by to s EPROMkou bylo tak, jak říkáš; dost by mi v budoucnu pomohla Tvá drobná spolupráce (samozřejmě klidně zpoplatněná).
Zatím díky moc R.
Tak nám to klaplo... instalační kód je znám! Alarm je napůl pod kontrolou. Jen se za prase nemůžu vyznat v některých menu. ZONE NAME atd. = jasný, ale jsou tam věci, o kterých naprosto netuším k čemu slouží
Zatím je čas, místo čidel mám odpory a na zdi vrabčí hnízdo jako prase, ale nějak mě to chytlo; tak kdyby se někde k tomu našlo nějaký zasvěcenější instalační povídání, ručičky byl pozlatil...
Jinak mám k tomu nějaké lapidární povídání o Keypadu (SK1L) a Wiring toho zázraku, tak jestli to má význam, můžu UPnout
-
Návštěvník