Alebo ak by si chcel mam v ponuke aj hotovky GSM vyvolavace komplet aj s telefonom za 65€ ziadna primosina,vyvolavaju tolko cisiel kolko ulozis na SIM kartu,softwarovo ti ich viem prisposobit podla tvojich potrieb,pokial by si chcel od toho aj ine funkcie (napriklad v tvojom pripade SMS o kritickom stave 12V akumulatora)
Nokia 6210 napajanie
Moderátor: Moderátoři
- BaluSK
- Kontaktovat uživatele:
Alebo ak by si chcel mam v ponuke aj hotovky GSM vyvolavace komplet aj s telefonom za 65€ ziadna primosina,vyvolavaju tolko cisiel kolko ulozis na SIM kartu,softwarovo ti ich viem prisposobit podla tvojich potrieb,pokial by si chcel od toho aj ine funkcie (napriklad v tvojom pripade SMS o kritickom stave 12V akumulatora)
BaluSK píše:potrebujes 4V a nie 3,6,ziskas ich velmi jednoducho s LM317...pin1 voci pin2 odpor 270R a pin1 voci gnd paralelne 2x 1k2 =600R ...12V pripajas k pinu3 a 4V beries s pinu2...nezabudni pripojit medzi pin2 a GND kondik 1000uF a pokial s tym ides pouzivat Nokiu 6210 tak druhy pin zlava na Nokii musis prepojit s GND,inak ju nezapnes. Ak som to napisal neprehladne,hod mi maila a poslem ti to nakreslene
Balu prosim ta... napojil som to podla tvojej schemy a vsetko fungovalo perfektne. Odber minimalny, velka radost. Problem je, ze asi po mesiaci nepretrziteho napajania mi zomrel telefon
Ako spolahlivo docielit napojenie mobilu na autobateriu?