EON

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Skay
Kontaktovat uživatele:

EON

#1 Příspěvek od Skay »

Také už vám dorazila nabídka od eonu ?

Čekal jsem, že zde najdu diskuzi na toto téma. Ovšem k mému překvapení nic. Jsem tedy tak mimo ? Vysvětlil by mi někdo jak si můžou dovolit zmrazit cenu energie když bude potřeba od někud vyždímat peniz na FEV ?
tomasjedno

#2 Příspěvek od tomasjedno »

Však oni taky "zmrazí" jen cenu za silovou elektřinu, což je jen jedna z mnoha položek na faktuře.
xmurgi

#3 Příspěvek od xmurgi »

Presne tak, a cena siloviny je z celkovej ceny asi len polovica, teda na Slovensku.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZdenekHQ »

Nějak se stalo moderním dělat z lidí blbce - a je to hrůza sledovat, když se dá na h***o umělá šlehačka, kolik lidí na to dostane chuť.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
jave

#5 Příspěvek od jave »

Zvonili na manzelku (o vikendu) a chteli ji to vnutit. Rekla "SLUSNE" prominte nemam cas varim a ta dvojice velmi arogantne ..... NO NEKDO TO HOLT DRAHE MIT MUSI!!!!!!!
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
kevin_mitnick

#6 Příspěvek od kevin_mitnick »

Kdyby to bylo tak vyhodne, tak by to nenabizeli jak jehovisti ode dveri ke dverim...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ZdenekHQ »

To období před krizí - ta euforická ekonomická bublina, že se dá všechno pořídit na dluh - vyhnalo cenu silovky nahoru a oni to potřebují fixovat, protože moc velká naděje na další zdražení díky krizi není. Ovšem hned za tím je v závěsu distribuce a hlavně poplatek za OZE atd. - ten teď bude diktovat cenu a samozřejmě směrem vzhůru, protože si to chytří nadlidé už dávno zařídili. Něco jako horolezec - povyleze, zatluče skobu a leze dál... Ovce na něj zespodu jen nevěřícně koukají.

EDIT : Samozřejmě nikoliv krize, ale to období před ní zdražilo silovou elektřinu...

V případě stávajících výroben OZE je důležitá vyhláška č. 140/2009 Sb., která v § 2 odst. 9 říká, že u stávajících zdrojů se výkupní ceny meziročně zvyšují s ohledem na index cen průmyslových výrobců minimálně o 2 a maximálně o 4 %...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“